16-08-2023, 18:08
(15-08-2023, 9:40 )Szczęśliwy napisał(a):(14-08-2023, 13:32 )Człowiek z lasu napisał(a):Administrator nie udzielił informacji takiej jakiej sobie życzyliście i lecą głupie gadki chłopków z SW, w pracy boicie się odezwać, a nawet zapytać przełożonych o cokolwiek tylko na forum się mądrzyc, co za pokolenie fejsa, insta i nic po za tym. Hahah(11-08-2023, 20:30 )nietakamllodafszka napisał(a):(11-08-2023, 17:27 )Administrator napisał(a):(10-08-2023, 16:03 )Człowiek z lasu napisał(a): A kto posiada?kiedy będzie Pan miał coś do przekazania w tej kwestii innego aniżeli nie posiadania informacji w tej kwestii
Rozumiem, że muszę wiedzieć, bo Pan akurat chce w tej chwili informację. To tak nie działa i zajmę się administrowaniem Księgi Gości a nie odpowiadaniem na pytania, bo jeżeli piszę, że nie mam informacji, to już leci krytyka po mnie.
Widzi Pan, Panie administratorze, krytyka to coś z czym na codzien spotykamy się na służbie. Krytyka i presja. Jednak jakoś sobie z nią radzimy jeżeli przestanie Pan odpisywać - proszę bardzo. Ale jest Pan jedynym bezpośrednim łącznikiem między związkami na górze a związkowcami na dole. Brak odpowiedzi komu zaszkodzi? Myślę że wizerunkowi nszzfipw i liczbie jego członków. Nie piszę tego złośliwie tylko jestem realistką. Proszę się nad tym zastanowić.
Czyta Pan wpisy Panie adminie? Znaczą coś dla Pana? Nie potrzebne złośliwości z Pana strony w moja stronę.
Obrońca uciśnionych? Czy daje Pan przyzwolenie na takie podejście, traktowanie? Czy może pomógł ktoś kariere zrobić, mama? Tata? Albo może,, stary Gad,, który jak mu pluli w twarz to mówił że deszcz pada? Czasy się zmieniły, przychodzą i młodzi i zgłaszają swoje niezadowolenie, próbują coś zmienić.