06-09-2023, 23:13
Ojej ojej kiedy dodatki czasowe administrator wyraźnie odpowiedział
"Ustalenia są takie, że dodatki czasowe będą uruchamiane corocznie po podliczeniu środków finansowych z półrocza".
Mamy wrzesień....
Ps. Chciałbym zobaczyć minę specjalisty gdyby dostał jakiekolwiek sprawozdanie, opinie, odpowiedź czy uzasadnienie tydzień później .
Bo on ma terminy
A ja napiszę że My Funkcjonariusze mamy rodziny A dodatki o charakterze stałym nie podnoszone.
Jeszcze raz napiszę że wolę dostać trochę mniej podwyzki ale o charakterze stałym niż liczyć na łaskę.
Ponieważ mogą dać np nagrody, a nie muszą.
Ps. Nie czepiam się administratora ponieważ on tylko porządkuje, recenzuje to forum.
Natomiast strasznie mało wypowiada się osób będących głową, szyją i kręgosłupem związków.
Bo co to znaczy po podliczeniu....
Funkcjonariusze np. liczą na realizację obietnic. Jak najszybciej.
A służba "chce" dać dodatki jak najpóźniej
A wakaty, zmęczenie, frustracja ... nawet oklejone furgonetki nie pomagają zachęcić nowych funkcjonariuszy
Funkcjonariuszy czaruje się kreatywną księgowością żeby tylko nie odeszli.
Przepraszam za chaos mojej wypowiedzi
"Ustalenia są takie, że dodatki czasowe będą uruchamiane corocznie po podliczeniu środków finansowych z półrocza".
Mamy wrzesień....
Ps. Chciałbym zobaczyć minę specjalisty gdyby dostał jakiekolwiek sprawozdanie, opinie, odpowiedź czy uzasadnienie tydzień później .
Bo on ma terminy
A ja napiszę że My Funkcjonariusze mamy rodziny A dodatki o charakterze stałym nie podnoszone.
Jeszcze raz napiszę że wolę dostać trochę mniej podwyzki ale o charakterze stałym niż liczyć na łaskę.
Ponieważ mogą dać np nagrody, a nie muszą.
Ps. Nie czepiam się administratora ponieważ on tylko porządkuje, recenzuje to forum.
Natomiast strasznie mało wypowiada się osób będących głową, szyją i kręgosłupem związków.
Bo co to znaczy po podliczeniu....
Funkcjonariusze np. liczą na realizację obietnic. Jak najszybciej.
A służba "chce" dać dodatki jak najpóźniej
A wakaty, zmęczenie, frustracja ... nawet oklejone furgonetki nie pomagają zachęcić nowych funkcjonariuszy
Funkcjonariuszy czaruje się kreatywną księgowością żeby tylko nie odeszli.
Przepraszam za chaos mojej wypowiedzi