12-10-2023, 12:43
(10-10-2023, 22:46 )Szczęśliwy napisał(a):Za to Ty to jesteś "mocny" na forum w internecie XD(09-10-2023, 18:51 )antekSW napisał(a):(09-10-2023, 9:41 )Benek Genek napisał(a):(08-10-2023, 14:08 )SuperMan napisał(a):Nie mam na rencie jestem, a do BSW już pisałem w innej sprawie, nie polecam- tam też beton. Pozdr.(08-10-2023, 7:43 )Benek Genek napisał(a): Na stronie Aresztu Śledczego w Piotrkowie Trybunalskim jest film z targów w Lublinie i się zastanawiam czy symbol Punisher na wyposażeniu specjalnym GISW to oficjalny emblemat SW? Czy inteligent, który go tam umieścił i drugi, który zamieścił ten film ma pojęcie co on oznacza?
Nie masz nic innego do roboty? Moze napisz do BSW jeszcze
Z GISW to jest tak że oni to są "kozaki" ale tylko żeby wyglądać na groźnych i w pięciu jakiegoś lumpa obezwładnić. Ale jak przyjdzie do wyjazdu np. Na pogrzeb z jakimś poważnym gangsterem to już majty pełne i mówią że zbyt duże zagrożenie i nie jadą. Przecież to kabaret.
Wiesz co pajacu nawet nie masz pojęcia co ty za głupoty wypisujesz, ale co tu dużo pisać zapewne jesteś cienki jak żyletka a testy do kryminału to był dla ciebie Iron Man. Żal mi ciebie i tego drugiego oszołoma co jest tej samej klasy co Ty?
Widocznie jesteś właśnie taki jak Ci z GISW.