20-10-2023, 19:26
(20-10-2023, 18:04 )Funkcjonariusz11 napisał(a):Artykuł Wyborczej "Wielka dziura zionie w budżecie, nie ma miejsca na nowe wydatki." hahahahah zaczyna się.(19-10-2023, 20:58 )arecki5582@gmail.com napisał(a):Może Ty masz innych kolegów w tej formacji niż ja bo moi znajomi wszyscy twierdzą,analizując rządy tych dwóch partii, że jednak za PO lepiej im się pracowało. Dlatego dużo znajomych odchodziło z służby za czasów pis niż za czasów. Dziękuję za uwagi ortograficzne, ale jestem tak wykończony fizycznie, a w szczególności psychicznie tą pracą, że czasami mogłem nie zwrócić na to uwagi. Pozdrowienia.(19-10-2023, 15:40 )Funkcjonariusz11 napisał(a):Analizując okresy rządów PO i PiS, słuchając opinii innych kolegów f-szy, łatwiej mimo wszystko było za rządów PiS. Popracuj nad składnią i ortografią. W końcu pełnisz służbę w formacji najlepiej wyedukowanych ludzi. Pozdrawiam OP4 w ZK Iława.(19-10-2023, 9:45 )arecki5582@gmail.com napisał(a):(18-10-2023, 12:11 )Funkcjonariusz11 napisał(a): To dlaczego najwięcej fuszy odeszło z pracy za czasów PiS. Tak dobrze mieli, że odeszli??A to nie wyczerpanie psychiczne, ciągłe dokładanie zadań do obowiązków służbowych, braki etatowe i nerwice są powodem odejść w stan spoczynku? Coś się zmieniło w SW? Chyba nie. A tak na marginesie proszę porównać podwyżki z lat rządów PO i PIS i sobie odpowiedzieć.
Pozdrawiam OP4 w ZK Iława.
Dobrze to ujołeś. Największe nerwicę i psychiczne wykańczanie fuszy było za czasów PiSu dlatego fusze odchodzili bo mieli dość. Podwyżki podwyżkami Ty lepiej patrz ile mogłeś zrobić opłat ikupić za tamtą pensję a ile mogłeś teraz po podwyżkach pisowskich.