20-10-2023, 19:50
Może Ty masz innych kolegów w tej formacji niż ja bo moi znajomi wszyscy twierdzą,analizując rządy tych dwóch partii, że jednak za PO lepiej im się pracowało. Dlatego dużo znajomych odchodziło z służby za czasów pis niż za czasów. Dziękuję za uwagi ortograficzne, ale jestem tak wykończony fizycznie, a w szczególności psychicznie tą pracą, że czasami mogłem nie zwrócić na to uwagi. Pozdrowienia.
Jo, szczególnie za czasów Donka były najlepsze teksty " jak ci nie pasuje to won, przed bramą stoi 50 na twoje miejsce", co swoją drogą było prawdą przy tym bezrobociu. Teraz się jako tako szanuje funkcjonariusza, bo jest ich deficyt. Może kolega nie miał kontroli o 3-4 rano włącznie z pytaniem z przepisów, wtedy się jak traktowało funkcjonariuszy, ale nagrody na święta 20 zł to wynagradzały....
Jo, szczególnie za czasów Donka były najlepsze teksty " jak ci nie pasuje to won, przed bramą stoi 50 na twoje miejsce", co swoją drogą było prawdą przy tym bezrobociu. Teraz się jako tako szanuje funkcjonariusza, bo jest ich deficyt. Może kolega nie miał kontroli o 3-4 rano włącznie z pytaniem z przepisów, wtedy się jak traktowało funkcjonariuszy, ale nagrody na święta 20 zł to wynagradzały....