28-11-2023, 9:16
(27-11-2023, 14:56 )Cody napisał(a):(27-11-2023, 8:15 )Ocrona czy kwat napisał(a):Bo mógł to zrobić .(26-11-2023, 13:06 )Szczęśliwy napisał(a):(24-11-2023, 22:39 )wedliniarz napisał(a): Szanowni koledzy z sw. dzisiaj odszedłem ze służby po 15 latach .To nie jest tak że służba nic nikomu nie proponuje, i że w tej służbie robią same zjeby.to MIT.
Każdy może znaleźć coś dla siebie. nie słuchajcie bzdurnych opinii i wywodów kolegów, po prostu sami to sprawdźcie. Na pewno na uwagę i wielu kolegów się ze mną zgodzi zasługuje Pan dyr. z Aś Szczecin Pan K.W. To wspaniały człowiek! niesamowity kierownik, człowiek o wielkim sercu ,wyrozumiały a zarazem wymagający i konsekwentny. Takiego kierownika ,a teraz Dyrektora można sobie tylko wymarzyć! Jestem mu ogromne wdzięczny za wsparcie i zrozumienie. Zachęcam wszystkich niezdecydowanych, do służby w SW w Szczecinie! Pracują tam najlepsi specjaliści a co najważniejsze w wspaniali ludzie na których zawsze można liczyć .Bardzo dziękuję za to, że dane mi było dzielić ten trud, jakim jest służba w AŚ Szczecin z tak wspaniałymi kolegami i koleżankami z SW w Szczecinie. Radze innym z forum poruszać takie watki, a nie tylko te ile mu podwyżki ,czy dodatku dadzą . materialiści, ja zaczynałem od 1300 na rękę .Szczecin Króluje!!!!!!pozdrawiam Diamenta i Kasie...-ziemniak)))
Dzień dobry kolego ?pierwszy raz na tym forum widzę szczęśliwego, zadowolonego i niezakompleksionego człowieka, również zgadzam się z twoją opinią w 100% ? życzę ci dużo zdrowia i radości na emeryturze, a tym co tylko narzekają i płaczą że wiecznie mało i ciężko niech spojrzą w lustro lewusy bez zasad i moralnego kręgosłupa. ?
Skoro tak cudownie, to czemu po 15 latach odszedłeś? Dałbyś radę jeszcze 10, jak młodzi z 2013 r. ...?