09-12-2023, 14:55
(08-12-2023, 20:44 )Klawisz@ napisał(a):Ty to się człowieku wogóle słyszysz? Po pierwsze praca jest po to żeby żyć za zarobione w niej pieniądze, po drugie życia ta nagroda by mi nie uratowała ale na pewno było by mi przyjemnie że ktoś docenił moją cieżką prace, przyjeżdżanie na dyżury i wzmocnienia w święta. Jeśli chcesz orać w dwóch robotach na raz to może i masz dwie ręce ale za to nie masz mózgu albo rodziny, albo jednego i drugiego. Bogu dziękuj, że teraz wszystkich z ulicy przyjmują jak leci bo inteligencją nie grzeszysz i faktycznie z takim myśleniem tylko do łopaty się nadajesz. Pozdrawiam Cię środkowym palcem.(08-12-2023, 13:52 )Plutek8 napisał(a): Wstyd żeby w takiej dużej formacji nie zabezpieczyć po parę stówek dla funkcjonariuszy na święta.. dodatków czasowych nikt z nas w tym roku również nie zobaczył, dno i wodorosty... Ja jestem ciekawy kto wam za taką kasę tu przyjdzie i się będzie użerał z bandytami. Kto mądrzejszy ten odpocznie na zwolnieniu w święta, skończyła się tyrówa dla idei, bynajmniej w moim przypadku
Życie ta nagroda by Ci uratowała? Serio?? Pogadać to widzę że umiesz , a i tak będziesz leciał na służbę w święta i sylwestra. Cwaniaki na forum ,tylko płakac potrafią.
Dobrze że nie będzie nagród, bo Ci co chorowali a przychodzili do służby chorzy dostaną nauczkę na przyszłość. Gorączka, angina i inne schorzenia to się w domu siedzi .
Jeśli masz ręce zdrowe to sobie pomiędzy służbami można dorobić, chyba że nie potrafisz nic to jest problem .
Nie pozdrawiam