09-12-2023, 21:06
(08-12-2023, 20:44 )Klawisz@ napisał(a):(08-12-2023, 13:52 )Plutek8 napisał(a): Wstyd żeby w takiej dużej formacji nie zabezpieczyć po parę stówek dla funkcjonariuszy na święta.. dodatków czasowych nikt z nas w tym roku również nie zobaczył, dno i wodorosty... Ja jestem ciekawy kto wam za taką kasę tu przyjdzie i się będzie użerał z bandytami. Kto mądrzejszy ten odpocznie na zwolnieniu w święta, skończyła się tyrówa dla idei, bynajmniej w moim przypadku
Życie ta nagroda by Ci uratowała? Serio?? Pogadać to widzę że umiesz , a i tak będziesz leciał na służbę w święta i sylwestra. Cwaniaki na forum ,tylko płakac potrafią.
Dobrze że nie będzie nagród, bo Ci co chorowali a przychodzili do służby chorzy dostaną nauczkę na przyszłość. Gorączka, angina i inne schorzenia to się w domu siedzi .
Jeśli masz ręce zdrowe to sobie pomiędzy służbami można dorobić, chyba że nie potrafisz nic to jest problem .
Nie pozdrawiam
Nie wiem jak Ty, ale ja chcę zarabiać w tej służbie na tyle godnie żeby nie musieć dorabiać na chałturach w innych firmach. A nagrody w naszej formacji tak jak i w innych firmach są po to żeby WYNAGRADZAĆ zaangażowanie, pracowitość i to że ktoś mimo katarku potrafi przyjść na służbę.