03-01-2024, 23:18
(03-01-2024, 22:03 )Jacek B napisał(a):Brawo dobrze napisane ale zauważyłem, że to forum płaczu pisiorów nie ważne że mamy obecnie wszystko najdroższe w hostori wszytsko wina Tuska jak ostatnie 8 lat. Niech wyją miód na moje oczy(03-01-2024, 14:48 )Szeregowa napisał(a): [quote="nietakamllodafszka" pid='18691' dateline='1704280218']
Panie administratorze - po Nowym Roku miało się odbyć kolejne spotkanie z naszym szefostwem. Kiedy to nastąpi?
Swoją drogą mamy piękny start z nowymi przełożonymi - pierwszy raz brak nagród na święta oraz obniżka uposazen. Nie wspomnę o dodatkowym telefonie dla osadzonych.
Wszystkim koleżankom i kolegom glosujacym na koalicję - dziękuję i pozdrawiam.
Wszystkiego dobrego wszystkim w Nowym Roku
Ode mnie tylko tyle - skąd Wy bierzecie te przemyślenia, że to KO jest winna obniżki uposażeń i braku nagród?
Wy się znacie chociaż trochę na polityce, przepisać i w ogóle widzieliście, co się działo pod koniec roku w polskim parlamencie??
Dramatyczny jest Wasz poziom rozumowania.
Dodatek, który nam zabrano od początku był czasowy i przez CAŁY TEN czas nikt nic nie zrobił z tym. Odnośnie nagród, to co KO miało wspólnego z tym, że w naszej kasie brak hajsu? Przecież to nie oni ustalali budżet na ten rok, a pewnie w tym całym burdelu, który zastali na ostatnie 2 tyg roku raczej nie było ich priorytetem nagłe poszukiwanie środów na nagrody dla SW, których nie zapewnili poprzednicy.
Poziom wypowiedzi na tym forum jest zatrważająco na niskim poziomie.
Nie jestem fanką PiSu, ale także nie jestem fanką KO... polityka jest brudna i śmierdząca, ale żeby wypowiadać się na jej temat, przydałoby się w ogóle choć trochę w niej orientować i obserwować sytuację....
Przestańcie wypisywać bzdury i wzajemnie się nakręcać. Fakt, że Pani minister wywaliła z tymi telefonami jak dzik w sosnę, ale zanim zaczniecie rozliczać nowy rząd, to dajcie im w ogóle czas na rządzenie. Na tą chwilę obwiniacie ich za winy poprzednich, a wiedzielibyście to, gdybyście w ogóle cokolwiek wiedzieli o polityce.
Życzę wszystkim więcej dystansu i spokoju, za chwilę Wam żyłki popękają. Atmosfera jest okropna w SW, więc dodatkowo jej nie psujcie.
[/quote
Ładnie i politycznie dobrze napisane,ale nie poparte niczym!!! Zobaczymy o jakim miodzie bedziesz pisać po 4 latac slużby za tych Tych,Waszym zdaniem wspaniałych POpapranców? I uwierz nikt tu nie placze, tylko stwierdza fakty.Obym się mylił i służba miodem płynęła...Haha