28-01-2024, 16:01
Nie wierzę qrwa, nie wierze...! Drukowali zdjęcie jakiś tam przełożonych? U mnie dyrektor mnie nie zna i nie rozpoznaje więc o co wielkie halo.
[/quote]
Na takich jak ty to wiadomo że taki nowobogacki generał h... kładzie i znać nie chce.
Ale jak ty nie rozpoznasz i z daleka w pas się nie kłaniasz to potrafi zrobić z tego problem.
[/quote]
Pamiętam jak kiedyś jakiś major przyjechał do nas na kontrole (nie będę zdradzał szczegółów bo są tu nasi przełożeni i to czytają) i zesrał się wtedy jeszcze do kaprala że poddaje go kontroli przy wejściu co jest rzeczą oczywistą. Zbeształ chłopaka i powiedział mu coś takiego że jakby do mnie to powiedział to by się skończyło na dla tego konusa wyciągiem. Ale patrząc na niego to widać było że chłopina miał jakiś kompleks. Oczywiście kulturalnie po robocie żeby go mundur za bardzo nie uwierał na plecach. Takich to kulturalnych łoficerów mamy. Oczywiście nie wrzucam wszystkich do jednego wora ale po otrzymaniu gwiazdek podnosi im się poziom ego poczuli trochę władzy której w domu nie mają.