03-03-2024, 11:59
(02-03-2024, 21:58 )Logitech napisał(a):(02-03-2024, 14:39 )Abadon napisał(a):(01-03-2024, 22:36 )Logitech napisał(a):powinniście być szczęśliwi... w Warszawie po dwóch miesiącach ludzie mają po 200 nadgodzin...chcesz się zamienić?(01-03-2024, 8:24 )Boom napisał(a): A na sikawie w Łodzi cały czas piszą mężczyzn oddziałowych na oddziały dla kobiet. Dyrekcja nic z tym nie robi a jak coś to kontroli nie mogę jak coś się dzieje to ja nie mogę , za każdym razem trzeba sprowadzać funkcjonariuszkę. Dobra taka praca ja nie mogę a kobiety pracują w terenie a mężczyźni na damskich oddziałach. Kierownictwo i dyrekcja o tym wie . Jak przyjeżdża pogotowie oraz w innych sytuacjach życiowych trzeba wzywać oddziałowe kobiety.
Na Beskidzkiej CYRK! Ludzie w minusach, celowe zawieszanie stanowisk aby tylko słupki się zgadzały i świta szczerzyła ząbki ,że tutaj jesteśmy takie menadżery. Zresztą nasz związek interweniował w OISW w grudniu odnośnie tych tematów. A najlepsze teraz jak jeden z przełożonych wchodzi na dowodzenie i każe egzekwować czy przy odbieraniu telefonu na oddziale to czy oddziałowy się melduje... Raczej się nudzi i nie widzi się prawdziwych problemów na jednostce szanownemu panu. Już takie mądrości były w POZNANIU!!! TRZEBA PISAĆ SZYBKO DO PANI MINISTER !
Buaha...na minusach????,,???
Z czego mam być szczęśliwy, że nie mogę wyrobić nadgodzin płatnych? I ,że każą nam się meldować do kolegów ze zmiany.
Jesteś jakimś trolem podstawionym na tej stronie. Kolejny mieszacz
Zawieszanie stanowisk to nie jest dobre rozwiązanie bo ktoś musi ta robotę zrobić. Jeżeli chodzi i godziny na minusie no to niestety jest spore ciśnienie od kiedy są płatne godziny, ale kolego zrozum że kierownictwo musi tak zarządzać ludźmi żeby tych godzin było jak najmniej. Ty byś chciał pewnie mieć płatne godziny i nie przychodzić na dodatkowe służby i jeszcze wolne dostać, no nie da się tak. Od tego jest kierownik żeby godzin byli jak najmniej jak jest taka możliwość oczywiście. Co do meldowania się to meldowanie dowódcy zmiany który jest twoim przełożonym to chyba nie jest dla Ciebie ujma na honorze, bo jak dobrze kojarzę jesteśmy w formacji mundurowej gdzie jest do normalna kwestią i uważam że jak najbardziej powinno się tego przestrzegać. Pamiętaj, że meldujesz się tylko swoim przełożonym patrz dowódca zmiany, kierownik działu, dyrektor. Oddanie honoru wyższemu stanowiskiem czy stopniem to już inna kwestia.