05-03-2024, 16:56
(04-03-2024, 5:57 )SuperMan napisał(a):???Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś, następnie co ja napisałem, daj sobie trochę czasu na zrozumienie tego (a może więcej niż trochę)a zapewne zrozumiesz że służba, jakakolwiek to nie dla ciebie, a poza tym intelektualnie reprezentujesz gimnazjalistę ( mam nadzieję) A teraz udaj się do kolegów, których z pewnością masz wielu ??? o poradę co to jest służbowe zachowanie, służba mundurowa, a na końcu do kadr...w jednym celu...nie mecz już prawdziwych funkcjonariuszy.(03-03-2024, 20:42 )Abadon napisał(a): Wiesz co dzieciaku, lepiej jak dasz sobie spokój że służbą bo widzę że zdecydowanie nie łapiesz o co w tym chodzi...czytałeś ustawę o SW? Wiesz co to Służba Więzienna,wiesz co to dyscyplina służbowa itp? Problem z meldowaniem w służbie mundurowej...buaha...normalnie nie wierzę ???co za typ ?
Sam jestes dzieciakiem melepeto. Pewnie kolegow nie masz i dlatego do wszystkich sie meldujesz. Takie teksty to potwierdzaja. A pozniej... panie kierowniku, bo slyszalem... a ten mnie jeszcze tak nazwal..