19-03-2019, 9:47
(18-03-2019, 16:39 )EMKA napisał(a): U MNIE W JEDNOSTCE AWANSE OTRZYMALI STRAŻNICY NA STARSZYCH STRAŻNIKÓW i ODDZIAŁOWI NA STARSZYCH ODDZIAŁOWYCH. A CO ZE STARSZYMI STRAŻNIKAMI ???!!! KIEDY AWANS NA ODDZIAŁOWEGO ???!!! Jestem 4 lata po kursie oddziałowych i BLACHA!!! Dostałem info z Kadr że STARSI STRAŻNICY będą mieli awanse na ODDZIAŁOWYCH, jak będą funkcjonariusze odchodzić na emeryturę, to wtedy będziemy "wskakiwać" na ODDZIAŁOWEGO. PRZECIEŻ TO SIĘ W PALE NIE MIEŚCI. Z awansami na stanowisku przeskoczyło mnie już kilku młodszych ode mnie służbą funkcjonariuszy. Teraz część z nich dostało STARSZEGO ODDZIAŁOWEGO a ja dalej na STARSZYM STRAŻNIKU. Przez takie "awanse" stoję ze stopniem. Na początku przyszłego roku powinienem mieć SIERŻANTA SZTABOWEGO, a tak? WIECZNY SIERŻANT! WSTYD DO PRACY PRZYCHODZIĆ!!! Może coś ADMINISTRATOR wie jak właściwie powinno być z tymi awansami?
Ogólnie awanse były realizowane dla osób, które spełniały wymogi formalne na dzień 31.12.2017 r. Może po prostu brakowało Ci stażu czy coś w tym guście.