09-03-2024, 16:52
(08-03-2024, 20:55 )szfager napisał(a):Dzięki za normalną odpowiedź,życzę wszystkiego dobrego ?(07-03-2024, 21:32 )nietakamllodafszka napisał(a):Miało być bez jadu, sygnalizator osobisty to zależy od jednostki ja załączyłem o 8 rano Pani kończyła slużbę o 15:30 i dzwoni ,,co to się tam u Ciebie dzieje?" - kawę pije bo rano nie zdążyłem, a co ? ,,a już nic alarm ale to o 8, pa," - mówię no pa, nie ma za co. Gaz myślę że ok. ale zależy od jednostki i czy w czasie wykonywania obowiązków masz sytuacje w których uważasz że gdyby coś to masz możliwość. Teleskopa nie widziałem , no może na allegro Na mundury nie mamy większego wpływu, jak ,,sponiewierasz" soft to lepiej oddycha, chyba tylko wojsko nie narzeka na autfit i tak właściwie to nie trzeba się spocić żeby ,,pachnieć kryminałem- taka robota. Można by ją usprawnić tylko trzeba słuchać tych na dole jak wszędzie. Pozdrawiam.(07-03-2024, 14:48 )Operator86 napisał(a):(07-03-2024, 11:15 )bolo napisał(a):(06-03-2024, 19:58 )nietakamllodafszka napisał(a): Racja. I owocowe czwartki do tego!TIKTOKOWE POKOLENIE I RURKI NA NOGACH
Właśnie przez takich jak ty ta służba tak wygląda. Chciałbym zobaczyć cię w akcji,ale podejrzewam że słabo by to wyszło.
Kolego mam wrażenie że to jednak Ty jesteś ten słaby
Jednemu przeszkadza meldowanie się wyzszemu stanowiskiem czy oddawanie honorów, drugiemu przeszkadzają palki, gaz czy sygnalizatory. Miałeś szkolenie w klasztorze szaolin że poradzisz sobie bez nich? A może w konwój też poproś o procę i laptopa? Nie pytasz doświadczonych funkcjonariuszy bo wg Ciebie każdy miał załatwiona robotę... Ręce opadają jaka młodzież teraz przyjmują. W bluzie się poci a koszulka plastikowa. To nie rewia mody. Mundur jest jednakowy dla każdego, Ty masz służby mniej niż świeży sok ważności... A może jednak mundur nie dla Ciebie?