29-03-2024, 7:09
(28-03-2024, 9:55 )pablopablo11@interia.pl napisał(a):Przy każdej podwyżce tak było.(28-03-2024, 8:36 )BartekS napisał(a):(27-03-2024, 10:41 )pablopablo11@interia.pl napisał(a):(26-03-2024, 20:07 )Szczęśliwy napisał(a):(26-03-2024, 6:15 )Bosman napisał(a): Dyrektor Generalny powiedział że podwyżka w kwietniu jest realna ale malo prawdopodobna HAHAHA. CO oznacza w skrócie- byliście i będziecie dymani.Bosman powiedz mi jaka różnica co do podwyżki czy dostaną ja w marcu lub w kwietniu, maju i tak z wyrównaniem od stycznia, a ten lament oznacza jakby im wypłatę wstrzymali haha to się nazywa patologia SW coraz bardziej widzę że część myśli o sobie jakby byli formacją Navy Seals i nie do zastąpienia. Dramat i nic więcej.
Patologią jest to, że w ministerstwie nie potrafią od prawie miesiąca rozporządzenia podpisać a nie to, że funkcjonariusze oczekują wypłaty za swoja pracę
A tak szczerze to co ma minister podpisać, skoro nie ma jeszcze nawet projektu aktu prawnego, czyli dane nie wyszły z centrali? Wiesz jak wygląda proces legislacyjny, albo w ogóle co to takiego jest?
Tak wiem jak wygląda proces legislacyjny i co to w ogóle jest, prawdopodobnie dużo lepiej niż Ty.
I jesteś koleżko poważnie niedoinformowany. Najpierw się zapoznaj z faktami a później dyskutuj.
https://infosecurity24.pl/sluzby-munduro...ktu-nie-ma
"...Przypominają, że porozumienie zawarto jeszcze w lutym i dodają, że [b]Centralny Zarząd Służby Więziennej „dochował wszelkich starań, aby projekty stosownych rozporządzeń trafiły jak najszybciej do Ministerstwa Sprawiedliwości”[/b]. To właśnie [b]resortowi zarzucają niezrozumiałą „dużą zwłokę i opieszałość w procedowaniu przytoczonych rozporządzeń”[/b]...."