03-04-2024, 15:22
(02-04-2024, 16:46 )Plutek8 napisał(a):(19-03-2024, 16:17 )Plutek8 napisał(a):(19-03-2024, 9:17 )Administrator napisał(a):Ok zobaczymy przy kwietniowej pensji, tyle czekamy, poczekamy jeszcze parę dni. Zobaczymy ile warte są te obietnice.(18-03-2024, 21:06 )Plutek8 napisał(a): Administratorze co się dzieje z naszymi podwyżkami ? Mamy 18 Marca a tu " ani widu ani słychu" ? Czy słowo zostanie dotrzymane i wyrównania trafią na nasze konta jeszcze w tym miesiącu?
Nie słyszałem o obietnicy, aby podwyżki miały być wypłacone w tym miesiącu, natomiast słyszałem o zapewnieniach od strony służbowej, że podwyżki mają być wypłacone z kwietniową wypłatą.
Dzisiejsza wypłata pokazała ile warte są zapewnienia strony służbowej i wasze interwencje w interesie funkcjonariuszy. Służby w MSWiA kasa na koncie a my tysiące zapewnień i nawinięty makaron na uszy. Chciałem się mylić i napisać dzisiaj że zwracam Panie administratorze honor ale za długo już tu pracuje i niestety wiedziałem że tak będzie.
Nie musisz zwracać honor administratorowi bo on go wcale nie stracił XD on tylko przekazał zapewnienia strony służbowej co do wypłaty kwietniowej, do nich kieruj pretensje