11-04-2024, 21:14
(10-04-2024, 22:23 )Szczęśliwy napisał(a):(10-04-2024, 6:31 )antekSW napisał(a):(09-04-2024, 15:47 )Szczęśliwy napisał(a): [quote="Maxxxx" pid='19581' dateline='1712646011']
Tak się zastanawiam czy naprawdę, aż tak źle jest że niektórzy tu bez podwyżki nie mają co do gara włożyć? Ludzie podwyżka będzie i to nie mała, wypłacona z wyrównaniem od stycznia. Czekamy tyle to i poczekamy te parę dni. Trochę godności, a nie skamlecie. Wiecznie tylko narzekanie i marudzenie. Ludzie w cywilu nie mają podwyżek co roku i też muszą jakoś żyć.
Wypłacą to będzie marudzenie czemu tak mało, już się tego słuchać nie da.
Już dawno piszę o tych chłopkach, a oni tylko mnie hejtuja Haha więc ja w nich wbijam hihi. Ps. Kiedy wypłaca w końcu za nadgodziny z 5 lat do tyłu bo nas oszukali hahahah
Czyli dla Ciebie to normalne że ludzie mają po kilkaset godzin zamrożonych od 5 lat? Skoro to takie normalne to w jakich służbach i jakich zawodach cywilnych występuje jeszcze taka patologia? Zapewne nie masz ani jednej takiej godziny i dlatego Ci tak wesoło. Żenada
[/quot
Antoś a gdzie widziałeś te zamrożone godziny z 5 lat hihi widzę że cię nieźle zabrało i to bomba. Wy faktycznie non stop szukacie sensacji i afer, a farmazony to przewijacie co nie miara.
To Ty nawet nie wiesz że są takie godziny zamrożone od kilku lat? Ja swoje widziałem na takim druku który dostaje co pół roku ale co ja będę tłumaczył takiemu "inteligentowi" jak Ty pojęcia nie masz co się dzieje.