17-05-2024, 22:27
(16-05-2024, 18:42 )pablopablo11@interia.pl napisał(a):Witam wszystkich czytam te nie które wypociny i chce wam powiedzieć że nie jest dobrze i nie zanosi się na lepsze czasy, ale mam pytanie ilu jest funkcjonariuszy, którzy prowokują sytuacje do agresji …. wiem kilku się odezwie że się nie znam i w ogóle i bla bla ? ale uwierzcie mi takie mamy czasy, telewizja, przekazy portali społecznych itp więc powinniśmy sami dbać o to by zapobiegać takim wypadkom, a w połowie się da. Dużo zdrowia życzę i elastyczności na oddziałach bez zbędnego wyzywania i kozaczenia bo mam mundur….(16-05-2024, 8:14 )jtd napisał(a):(15-05-2024, 18:32 )pablopablo11@interia.pl napisał(a):Od razu byś protestował. A może by tak pracować zgodnie z przepisami. Np na zamku jest obowiązek nasłuchu rozmów telefonicznych. Nie cieszycie się że zwiększy się ilość rozmów? Cały dzień doprowadzasz i prowadzisz nasłuch. Wszystko inne stoi. Tylko praca zgodna z przepisami zapewni max bezpieczeństwa i R.W.D w zazie zdarzenia. Nie wyrabiasz się . Notatka. Sami nauczyliśmy że dajemy radę i to są efekty zdarzeń. I kto podziękuję. Jeszcze pajde dostaną jak postępowanie wykaże nieprawidłowości.(14-05-2024, 22:56 )eeedek4 napisał(a):(14-05-2024, 15:09 )mbraciak napisał(a): od niedawna nie ma mnie w robocie - dlatego kulturalnie się pytam, co się stało w Grójcu?
Tak w skrócie to kolejna napaść na funkcjonariusza w czasie rozmowy u wychowawcy.Teraz TA dopadł dowódcę czy tam zastępcę dowódcy i trochę mu poskakał o głowie bo coś mu się nie spodobało.
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Protest...46373.html
Akcje protestacyjne pracowników służb więziennych trwają w środę we Francji po śmierci dwóch funkcjonariuszy zabitych w napadzie na konwój przewożący więźnia.
we Francji ich służba więzienna protestuje po śmierci funkcjonariuszy..., u nas po całkiem niedawnym bestialskim morderstwie naszej koleżanki w Rezszowie i całkiem świeżej napaści na kolege w AŚ Grójec Ministra z Ministrem chcą łagodzić wykonanie kary p.w.... i my nie protestujemy
masz jeszcze jakieś genialne pomysły wnioski racjonalizatorskie, coś jeszcze byś chciał ulepszyć? śmiało pisz