23-05-2024, 11:09
(22-05-2024, 16:46 )pablopablo11@interia.pl napisał(a):(21-05-2024, 13:27 )jtd napisał(a):(20-05-2024, 21:00 )Bosman napisał(a): Kolejna napaść wZK Czarne. Tym razem na oddzialowego. Dobra zmiany się zaczęła. Będzie jak zwykle zawinił oddziałowy napewno sprowokował Pana osadzonego. Ciekawe co z tym zrobią ja wiem NIC.Dopiero co napisałem żeby dbać o swoje bezpieczeństwo i nie robić nic na siłę bez zabezpieczenia......no to pytał taki jeden ktosik czy mam jeszcze jakieś wnioski racjonizatorskie. I masz stało się znowu. Róbcie jak chcecie. To że nie ma ludzi to nie masz problem. Nie ma zabezpieczenia , nie ma roboty.
nie manipuluj
Nie manipuluj??
Proszę cię!!! Ci na górze mają nas gdzieś zwłaszcza ta Pani Minister. Ma racje nikt ciebie do niczego nie zmusi. Mąż prawa tak samo jak każdy. Papier przyjmie wszystko. Jest jeszcze sąd i wogule... Jak jakiś pseudo przełożony sobie coś wymyśli. Pamiętaj oni są bardziej wystraszeni niż my bo a nóż stracą posadkę i co wtedy???
Pozdrawiam oddziałowych na pierwszej linii sam mam 11 lat zamku z 19 wszystkich lat służby.