12-06-2024, 12:53
(11-06-2024, 13:13 )nietakamllodafszka napisał(a): szajba69, Bartek, pablopablo11@interia.pl
Dziękuję za to że pokazaliście że z pierwszą linią nie macie nic wspólnego pewnie osadzonego widzicie jak Wam przychodzi "biuro" posprzątać?
My w bezpośrednim kontakcie chcemy mieć lepsze warunki pełnienia służby a pomysły które zaproponowałam nie kosztują praktycznie nic albo niewiele a przyczyniają się do polepszenia warunków funkcjonariuszy pełniących służbę w bezpośrednim kontakcie i bezpieczeństwa funkcjonariuszy i jednostek a także warunków odbywania kary przez osadzonych (a to przecież aktualnie najważniejsze).
Jestem za postulatami. W punkt i widac doswiadczenie. Pracowalem na oddziale pare lat i przenioslem sie do kwatu. Nie czaje tylko czemu wiekszosc ma sraczke zeby rozmundurowac administracje? O co Wam chodzi? Lepsi chcecie byc? Razem robimy robote i tyle. Jakby mieli mnie rozmundurowac i placic najnizsza krajowa myslisz ze dalej bym tu z innymi robil? Akurat mam wieksze aspiracje i umiejetnosci niz "do lopaty" albo na ciecia wiec z takimi komentarzami prosze nie wyjezdzac. pamietajcie - wiecej kolezenstwa miedzy nami w zk, as i oz. Niech sie bija wyzej. Milego i spokojnej sluzby bracia i siostry!