18-06-2024, 7:48
(17-06-2024, 19:20 )Jacek Jacek napisał(a):(17-06-2024, 12:15 )nietakamllodafszka napisał(a):(16-06-2024, 10:02 )Szczęśliwy napisał(a):(14-06-2024, 21:56 )alexander napisał(a):Jest i wojna hahah między ochroniarzem i biurowcem, Jak nie pasuje ci praca na 1 lini to spróbuj się przenieś do innego działu, chyba że nie nadajesz się a po drugie przestań płakać i wklejać swoje chore propozycje bo przez takie osoby nigdy nie będzie lepiej. Odejdź na emke jak ci wiecznie źle(13-06-2024, 20:27 )pablopablo11@interia.pl napisał(a): służbę pełnie dłużej niż Ty, również z osadzonymi. 19 lat na zamku? współczuję, ale to nie daje jeszcze odstaw do tego aby uważać się za najmądrzejszego, albo mądrzejszego. Chodziłeś do szkoły i tam mogłeś się wykazać, nie wyszło? trudno, ale nie udawaj teraz, że jesteś guru intelektuPozwólcie, że się wtrącę. DIŁ/ZIŁ zaliczacie do administracji? Bo nie wiem po której stronie tej wojenki się opowiedzieć.
Szczęśliwy - pisałam to wielokrotnie i napisze jeszcze raz - nic nigdy produktywnego nie wyniosłeś do dyskusji, zawsze starasz się wszystkich skłócić, wszyscy mają już Ciebie dość. Daruj sobie.
Szczęśliwy to jakiś nie ogarnięty jest na moje to zachowuje się jak dziecko......
Jeżeli nie pisze się waszymi słowami i poglądami to nie macie nic ciekawego do powiedzenia, spójrzcie prawdzie w oczy jakimi jesteście miernotami w służbie nie potraficie sami decydować co jest dobre a co złe do tego wiecznie narzekacie mało pieniędzy itp licytujecie się kto ma więcej zarabiać, która linia jest ważniejsza. Żal mi was bo wiem jak niektórzy pracują haha miłego siedzenia i plotkowania i narzekania w gronie zapracowanych hihi