26-06-2024, 13:18
(25-06-2024, 19:58 )Abadon napisał(a):(24-06-2024, 19:31 )Jacek Jacek napisał(a):Jeszcze wam nie przeszło??????20% w 2025 roku ktoś ci obiecał? Chyba babcia po rencie, człowieku nie siej fermentu.(24-06-2024, 6:08 )Jablonska napisał(a): Środki na nadgodziny z zamrażarki? Przecież służba nie ma środków nawet na bieżące nadgodziny. Pobudziło się towarzystwo w okręgach jak zobaczyło ile tego jest i jakie to pieniądze. Nie daj boże zapłacić, o nie. Mało tego, nie daj boże żeby się cz dowiedział że nic z tym wcześniej nie zrobiliśmy. Więc. Ostatnie dwa tygodnie czerwca to "wielki program naprawczy". Tyra więc administracja, której trzeba wszystko tłumaczyć jak młodym f- szom, nie wspomnę już o bezpieczeństwie. Chyba że się mylę i cz sam wymyślił takie cuda, które de facto są tylko pozoracją działań, bo oszczędności za wiele z tego nie będzie. Jedni boją się drugich wyżej i tak pudrujemy trupa dalej.
P. S. Nawet osadzeni nie wiedzą co się dzieje XD
A czego się spodziewać po parti Po przecież już z obiecanej 20% podwyżki w 2025 jest 4,1% nie wspomnę już o nagrodach. Cyt" lepsza zmiana nastała" jak co niektórzy z tej księgi pisali...
Prędzej mi kaktus wyrośnie jak zapłacą za nadgodziny z zamrażarki. Zobaczycie karpiowe co ja mówię zapomnijcie o tym. Ciekawe co za chwilę wymyśli pani minister bo coś cicho jest teraz o niej taka cisza przed burzą. Mam nadzieję że co niektórzy pomyślą przy następnych wyborach.
Żaden ferment człowieku poszukaj sobie występy Rudego w telewizji na wiecach wyborczych lub ściągnij sobie 100 konkretów koalicji gdzie pisze o podwyzszkach dla budżetówki. Widać że kolega za obecną władzą. O mamy jednego... Poczekamy zobaczymy jak tobie podziękują obyś żałował....