02-07-2024, 17:57
(30-06-2024, 22:44 )Abadon napisał(a):Chłopcze ogarnij się i puknij w główkę.... czytających wpis raczej w pustą..typowa pisowska zagrywka..nie zadałem pytania tym na górze tylko tobie...ale widać to za duże wyzwanie dla ciebie...tragedia chłopcze...nie ma o czym rozmawiać...trwaj w tym matrixie dalej???(30-06-2024, 12:48 )Jacek Jacek napisał(a):(29-06-2024, 8:03 )Abadon napisał(a):A kolega widzę za przeszłą władzą... można się tak licytować. Ponad tysiąc podwyżki weszło czy nie.?? O tych podwyżkach mówił jak nazywasz premiera kraju,,Rudy,, Pomijając fakt na którą partię głosujesz, powiedz jak ci nie wstyd na forum wyzywać premiera kraju, gdzie masz honor, gdzie twoja apolityczność, zapomniałeś o orle na czapce, pamiętaj że nie służysz PiSowi Kaczyńskiemu czy innym tylko krajowi. To tyle dla ciebie w ramach przemyśleń na sobotę. A czy będzie lepiej czy gorzej to czas pokaże.(26-06-2024, 13:18 )Jacek Jacek napisał(a): [quote="Abadon" pid='20013' dateline='1719341919']
Jeszcze wam nie przeszło??????20% w 2025 roku ktoś ci obiecał? Chyba babcia po rencie, człowieku nie siej fermentu.
Żaden ferment człowieku poszukaj sobie występy Rudego w telewizji na wiecach wyborczych lub ściągnij sobie 100 konkretów koalicji gdzie pisze o podwyzszkach dla budżetówki. Widać że kolega za obecną władzą. O mamy jednego... Poczekamy zobaczymy jak tobie podziękują obyś żałował....
Ps. Jeszcze jedno,zrób szybki rachunek, która władza doprowadziła do tego że w jednostkach występuje po 30- 40 wakatów w DO??? No chyba że to wina tego , jak go nazwałeś rudego? Myślenie nie boli, klapki z oczu też można zdjąć. Trzymajcie się, bo czasy trudne dla wszystkich służb.
Oj widzę że boli kolegę czyli trafiłem w czuły punkt.
Rachunek już dawno zrobiony . Zabranie 100% L4 i wprowadzenie 25/55 hmmm... Za kogo to było? aha za rudego i to od tego czasu po 40 wakatów.......
Co do nagród jak już wspomniałeś tak weszło 1000 brutto plus dodatkowe 600 netto. Co głupio hmmmm? Nie dziwie się.
Ja honor?? Człowieku albo jesteś naprawdę mało inteligentny albo nie trzezwiejesz pisząc takie brednie popatrz na Tych na górze i im zadaj to pytanie . Mam nadzieję że nie jesteś z ochrony bo wstyd dla niej... Boże chroń nas od takich jak ABADON
[/quote
Z tymi wakatami to chyba jednak coś pomieszałeś bo jakoś jak się przyjmowałem. 2016 to było po 200 chętnych na 10 miejsc. Braki zaczęły się w 2020, może w większych jednostkach trochę szybciej. Nie ma to znaczenia za czyjej władzy bo jest to zarówno wina PO jak i PiS, obydwie te partie przez lata zaniedbań doprowadziły wszystkie służby do kryzysu.