10-10-2024, 15:21
(10-10-2024, 8:21 )Krycha1 napisał(a):Święte słowa.Powinnismy być traktowani lepiej.(09-10-2024, 12:34 )ZKMiki93 napisał(a):Kontakt z osadzonymi jest ,stres oczywiście też bo wiecznie coś i cały czas jest się na świeczniku jak ty to mówisz .Także nie wiem na jakim stanowisku pracowałeś na tej administracji że nie dotyczyło cię to wszystko .Uważam że pracownik cywilny powinien być traktowany jak funkcjonariusz pracujący na administracji . Oczywiście funkcjonariusze na oddziałach to zupełnie inna bajka.(08-10-2024, 13:34 )Krycha1 napisał(a): Czy coś wiadomo na temat podwyżek pracowników cywilnych czy dalej będziemy robić to co funkcjonariusz na administracji za psie pieniądze.
Podciąganie obowiązków, odpowiedzialności i higieny pracy administracji do pracy na oddziale jest trochę nad wyraz moim zdaniem. Kontakt z osadzonymi żaden, stres w pracy żaden, bycie na świeczniku u przełożonych praktycznie nie istnieje. (Wiem bo pracowałem na administracji przez rok). Więc nie, nie jesteśmy w tym samym worku. Ale co do podwyżek to jak najbardziej powinny być dla wszystkich.