22-10-2024, 10:56
(20-10-2024, 14:36 )KAPRAL6 napisał(a):Kapralu nie wiem o co chodzi. W końcu większość społeczeństwa chciała uśmiechniętej Polski to dbam o to abyście się uśmiechali(19-10-2024, 10:54 )Płk. napisał(a):Ludzie, że tak się o Was wyrażę, co Wy bierzecie??? Jak bierzecie jakieś leki to bierzcie połowę dawki, jak chodzicie do lekarza to go zmieńcie bo Was oszukuje !!!(18-10-2024, 21:57 )pablopablo11@interia.pl napisał(a):Nie pijcie więcej.(17-10-2024, 19:37 )Widzisz i nie grzmisz napisał(a):(15-10-2024, 17:23 )Klawisz@ napisał(a):Pewne info od kumpla z warszawy.
wyżej wspomniane 4-6tyś. dla nowo przyjętych funkcjonariuszy
Funkcjonariusze w służbie stałej 6-10 tyś.
funkcjonariusze powyżej 15 lat służby 18-20tyś
to podobno jest średnio na etat więc jak w jakiejś jednostce jest dużo wolnych wakatów kwota może się zwiększyć
słyszałem tak samo, czyli się potwierdza
Dla pozostałych odwiedzających to forum !!! Zapamiętajcie nazwy ników tych... ludzików a po Świętach możecie ich serdecznie pozdrowić !!!
Wpisy tych bezmuzgich ludzików których pokarało życie w którym muszą żyć z pozostałą częścią wykształconych rozumnych ludzi są wytłuszczone !!!
Pierwszy wytłuszczony wpis pisał, gość który nie dokońca wie co mu dolega, na co choruje i jest oderwany od rzeczywistości, sam zadaje pytanie i sam sobie na nie odpowiada, szkoda mi gościa !!!
Pozdrawiam Administratora, za ciężkie życie z nami !!!

śmiech przez łzy to też śmiech a najgłośniejszy i najszerszy jest polityków którzy widzą że od ponad dekady kit wciskany że niby PiS i PO się czymś różnią nadal działa

więc czekajmy na nasze miliony na święta tylko nie dajcie się zwariować od przybytku XD
w końcu najważniejsze w życiu są jednorazowe świadczenia a nie pensja pozwalająca godnie żyć.