08-12-2024, 19:42
(08-12-2024, 8:14 )SuperMan napisał(a):(07-12-2024, 16:27 )Maxxxx napisał(a):(06-12-2024, 14:24 )ZKMiki93 napisał(a): Godzinę temu w sejmie odbyło się właśnie głosowanie apropo podwyżek.
Odpowiedź? Nie przeszło KO lewica polska2050 PSL dali blachę i zostaje 5%.
Pozostaje teraz tylko w maju dać X na Rafała i zamrażarka odpalona na wypłaty przez 3 lata ?
Ile % by Cie satysfakcjonowalo?? Młodym podnoszą bo nie chcą przychodzić źle, starszy zarabiają po 10 tys ( mowie o takich co mają dodatki dziadkowe) tacy po 20 lat puchy te źle nie mają. Najlepiej żeby się nikt nie czepiał, dać 15 koła na rękę j co jeszcze ??
Za poprzedniej władzy było tak super uważasz ? Jakbyś się zajął swoją robota i przestał marudzić to może docenił byś co masz. I nie mów mi, że się na robocie nie znam bo robiłem na wszystkich stanowiskach w dziale ochrony oprócz kierowniczych i wiem co to robota i odpowiedzialność.
I satysfakcjonuje cie wyplata? Mimo iz teoretycznie polowe z niej idzie na kredyt hipoteczny ktorego oprocentowanie wywalilo w kosmos? Chyba ze mieszkasz w domu mamusi i tatusia kondygnacje wyzej ?
Ile % by mnie ustatysfakcjonowalo? Uważam że optymalnym wzrostem byłoby 10%. Inflacja na chwilę obecną wynosi 5% a nie wiadomo jak będzie za rok. Prognozy prognozami a wszystko zawsze się może zmienić. Uważam że podwyżki powinny być na tyle wysokie aby zachęcić młode osoby do wstąpienia w szeregi mundurowe.