05-01-2025, 23:22
(02-01-2025, 19:21 )Człowiek z lasu napisał(a):(01-01-2025, 19:48 )Jacek Jacek napisał(a):(31-12-2024, 15:25 )Klawisz@ napisał(a):(30-12-2024, 16:14 )Jacek Jacek napisał(a): Witam
Panie administratorze dziś 30 grudnia a co z naszą podwyższką? Co znów coś nie poszło? Cisza cicha noc...
Jest pan wstanie udzielić jakieś sensownej odpowiedzi myślę że wszyscy na to czekamy.
A czego ty nie wiesz? 5% podwyżki od nowego roku i tyle . Pewnie będzie z wyrównaniem jak zawsze . Ale się spinasz jak plandeka na żuku.
Po pierwsze pytanie zadałem do Administratora a nie do ciebie. Po drugie spiąć to możesz się ty za chwilę jak pocisk dostaniesz i się zdziwisz.
Wymagacie aby podopieczni nas szanowali a sami siebie nie szanujecie. Poziom naszych podopiecznych.
Ale taki,, urok,, tej służby, ze wielu nie ma pojęcia o pracy a to jest ich jedyna i pierwsza praca, wielu złapało Pana Boga za nogi, wielu mama czy tatuś ułożyli życie bo dobry gen miał-a, ciągle narzekają, marudzą ale jak sie zachować na wartowni czy jak Pan Dyrektor przechodzi obok to juz sie nie wie. Kiedyś na wartownie to nie każdy miał możliwość wejścia, a teraz cóż przyjmowane jest pokolenie telefonów, komputerów itd które 1 dzień nie potrafi bez telefonu wytrzymać a 2h w pasie to nóżki bolą. Jeden na drugiego nadaje, bo w penicie to kawę pijo, a w ewidencji to nic nie robio, celowe bledy :-). Idź jeden z drugim zobacz jak to jest i odwrotnie idz do DO poczuj presję jak sie bandziora pilnuje, odprowadza jak każe poddać osobistej. Wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma. Ja juz swoje przeżyłem w tej służbie ale szanuje ludzi i mam czas na kawę z nimi.
bardzo dobry wpis