12-02-2025, 20:16
(28-01-2025, 10:34 )Widzisz i nie grzmisz napisał(a):Dawno tu nie zaglądałem. Z Twojej wypowiedzi wynika, że piłeś ,,z nim" wódkę i że ten kto nie pił to sprzedaje- ciekawe podejście -takie komunistyczne.(28-01-2025, 0:10 )pablopablo11@interia.pl napisał(a):Bo jak z nim wódki nie piłeś to znaczy że sprzedajesz(27-01-2025, 17:35 )Benek Genek napisał(a): A czemu szanowny Banasik wywalony z inspektoratu w Łodzi? Kto następny ? Piotrków?
a Ty z nim wódkę piłeś?
Ja tylko pomagam nie skazanym przestępcom w mundurach, opuszczać szeregi SW i wydaje mi się że to słuszny kierunek.
Jeśli to oznacza że sprzedaje ( bo z q*wami wódki nie piję) to nazywaj, to jak chcesz, ucho, 60' itp., ale wtedy powinieneś nazywać tak też np. prokuratorów, policjantów, którzy wnoszą o ukaranie przestępców. Jak już wspomniałeś o alko, to wiesz dlaczego f-sz piję wódkę czystą?- żeby nie splamić munduru niby trochę śmieszne, ale morał jest taki że mundur plami się tylko raz i się nie spiera jak amelinium tego nie pomalujesz...trzeba WYRZUCIĆ. Pozdrawiam sprawiedliwych.