27-04-2019, 9:04
(16-04-2019, 13:37 )Aro44 napisał(a):(15-04-2019, 20:49 )THOR napisał(a):(11-02-2018, 13:21 )Fred napisał(a): A wiadomo coś o nowy umundurowaniu?PozdrawiamA ty co z tymi mundurami ? Jak się stare nie podobają to odejdź ze służby. Ja 20 lat przepracowałem w tym co mam i jest OK. Moje moro ma 20 lat i jeszcze ma oryginalny impregnat tylko trzeba szanować umundurowanie. Praktycznie przed 20 lat tylko 2 razy prałem. Trzeba się myć i używać środków czystości a nie będziesz się pytał o nowe bo stare ci wystarczy. Jak się dba o umundurowanie to nic się nie szuka tylko należy się skupić na pracy a nie na mundurach. Jak Bóg da to będą nowe a teraz pracuj i się nie pytaj . Nie wiem to nowe pokolenie jest takie roszczeniowe to mundury nowe chcą to zaraz po roku chcieli by zarabiać tyle co po 20 latach służby. Przepracuj 20 lat i wtedy ewentualnie możesz się zapytać o nowy mundur polowy, ty służysz dla Ojczyzny a nie dla fasonu w pięknym nowym umundurowaniu polowym. Najważniejsza jest służba, trzeba służyć i dawać z siebie wszystko do krwi ostatniej. Jak widzę tu takie pytania to mnie krew zalewa, wszyscy wszystko chcą a jak trzeba na dodatek kogoś znaleźć to nikogo znaleźć nie można. W Służbie Więziennej trzeba służyć i nie pytać się o nic. Taka jest specyfika Służby Więziennej, na to każdy funkcjonariusz się godzi składając ślubowanie. Nie pisz tu więcej takich bzdur o nowych mundurach natomiast zajmij się służbą, zgłaszaj na dodatki i o nic nie pytaj.
Chłopku jak Cie czytam to mi sie śmiać chce..To 20 lat służby zrobiło z Ciebie debila udaj się do psychiatry i odejdź ze służby !! O co Ty masz pretensje !!!! Pracowałem w firmie 21 lat i mieliśmy przez te lata gówniane mundury polowe sypiace sie i z mega dziadowskiego materiału.Co maja lata pracy do tego żeby ktoś miał prawo zapytać o umundurowanie !!!!Z jakiego Ty Zakładu jesteś ?? Chyba z jakiejś pipidówy!! Piszesz ze najważniejsza jest służba i dawać jej wszystko do ostatniej krwi??!! piszesz ze krew Cie zalewa jak widzisz takie pytania a mnie jak czytam takich jak TY oderwanych od rzeczywistości ograniczonych klawiszy ,pewnie służba Ci życie uratowała bo byś był nikim!! Piszesz klawiku bo nazwać Cie funkcjonariuszem nie można ze w Służbie trzeba służyć i o nic nie pytać a sam post wcześniej jak stara baba jęczysz cyt. Kiedy będzie kasa ..Gdybyśmy mieli więcej takich ograniczonych jak Ty klawików to wszyscy prali by mundur przez 20 lat tylko 2 razy Współczuje Twojej rodzinie i kolegom ze służby ze muszą mieć z Tobą do czynienia
Ty się chłopcze bardziej nakręcasz niż to psychiatra zapewne przewiduje, nie znasz mnie to nie określaj mojej osobowości a zastanów się bardziej nad sobą, jeżeli kogoś określasz wulgarnie to znaczy, że sam jesteś zwykłym chamem o niskim poziomie inteligencji bo pamiętaj słoma ci z butów wychodzi właśnie wtedy gdy używasz wobec kogo słów powszechnie uznanych za wulgarne. To jest właśnie prawdziwe twoje ego które skrywasz w swej patologicznej osobowości. Nie pisz tu takich wulgarnych tekstów bo właśnie wtedy widać twoją osobowość a w zasadzie brak osobowości czyli tylko prymitywne odruchy przejawiające się w wulgarnym słownictwie. Faktycznie przemyśl czy to właśnie ty nie potrzebujesz psychiatry, zęby ci pomógł .