11-03-2025, 22:20
Panie i Panowie.
Jaki sukces o czym Państwo piszecie ?
Wszyscy siedzą cicho.Zero informacji odnośnie spotkań .Następnie ktoś ogłosi "sukces".Jaki "sukces" ?
Daliśmy to teraz siedźcie cicho.
Zero informacji na temat działania pomiędzy Zwiazki-MS-CZSW.Jakie porozumienie?Ktoś je widział na oczy?Na jakich zasadach?15 lat służby i masz coś oddawać?
Wystarczy że już oddałeś się całkowicie tej patologicznej i nepotycznej służbie która wyciska Ciebie soki jak z zer....... cytryny.
Panie i Panowie obudzili się za 5 12.00 że trzeba coś z tym zrobić.Temat nie był świeży,a że du...o zaczyna się palić przed majówka to piśniemy słówko że mamy chęć porozumienia i pieniążki są .
Szarak nie ma nic do powiedzenia !.
Klika się zebrała opracowała coś czego szeregowa/y funkcjonariuszka/sz nie widział na oczy i jest gitara.
STOP PATOLOGI
quote="Jacek Jacek" pid='21037' dateline='1741693868']
Jaki sukces o czym Państwo piszecie ?
Wszyscy siedzą cicho.Zero informacji odnośnie spotkań .Następnie ktoś ogłosi "sukces".Jaki "sukces" ?
Daliśmy to teraz siedźcie cicho.
Zero informacji na temat działania pomiędzy Zwiazki-MS-CZSW.Jakie porozumienie?Ktoś je widział na oczy?Na jakich zasadach?15 lat służby i masz coś oddawać?
Wystarczy że już oddałeś się całkowicie tej patologicznej i nepotycznej służbie która wyciska Ciebie soki jak z zer....... cytryny.
Panie i Panowie obudzili się za 5 12.00 że trzeba coś z tym zrobić.Temat nie był świeży,a że du...o zaczyna się palić przed majówka to piśniemy słówko że mamy chęć porozumienia i pieniążki są .
Szarak nie ma nic do powiedzenia !.
Klika się zebrała opracowała coś czego szeregowa/y funkcjonariuszka/sz nie widział na oczy i jest gitara.
STOP PATOLOGI
quote="Jacek Jacek" pid='21037' dateline='1741693868']
(11-03-2025, 5:54 )Kapral_Opole napisał(a): W ogóle nie musisz oddawać. Wtedy nowe po prostu Ciebie nie obejmie. Problem z głowy[/quote]Zawsze musimy być postrzegani jako maruderzy ? Jeśli obejmie wszystkich tak jak w mswia bez względu na stan posiadania mieszkania to nie wiem jak trzeba być uwstecznionym żeby nie traktować tego jako sukces.
Jaki sukces? Co ty bredzisz nie masz bladego pojęcia. Odebrałeś już dofinansowanie z wpisu wynika że nie. Po za tym wielkość tego dofinansowania na przełomie 10 lat zwiększyła się o 100% i większość ludzi przeznaczyła je na swoje 30 letnie kredyty. Dlaczego w naszej służbie nigdy nie może być normalnie. Za te lata poświęceń świątek piątek mając 20 lat służby chyba można by godnie zarabiać. A tak stara gwardia ucieknie i zostaną w większości ludzie którzy bladego pojęcia o tej pracy nie mają pojęcia. O tyle w temacie
(10-03-2025, 15:12 )anton napisał(a): A dlaczego ja mam oddać dofinansowanie w połowie? Jak mam oddać to proporcjonalnie do tego US powinien mi oddać podatek od dochodu. Wszystkim oddać a podatek to co?