29-03-2025, 22:02
(29-03-2025, 12:25 )Ewelina1210 napisał(a): dziękuję za odpowiedź. Ty też miałeś potwierdzone świadkami i komórka kadrowa przeliczyła Ci do nagrody jubileuszowej?
Witam.
Mam pytanie czy ktoś korzystał z zaliczenia pracy w indywidualnym gospodarstwie rolnym (praca w gospodarstwie rodziców od 16 roku życia). Mam potwierdzone przez gminę zeznaniami dwóch świadków a komórka kadrowa nie chce przyjąć dokumentów.
Widocznie pracują u ciebie odpowiednie osoby na nie odpowiednim miejscu. Ja miałem ten sam przypadek i zostało mi to policzone bez żadnego stękania dzięki czemu jubileuszówka szybciej.
Idź złóż a jak nie będą chcieli poproś o uzasadnienie odmowy na piśmie i oczywiście wszystko przez sekretariat a potem do starego idź. Masz o co walczyć i tyle.
[/quote]
[/quote]
Tak dwóch świadków z miejscowości gdzie mieszkałem i rodzice mięli gospodarstwo.
Tak jak mówiłem wcześniej jeśli ci kadry odmówią poproś o odmowę na piśmie i składaj wszystko w sekretariacie za potwierdzeniem odbioru i porozmawiaj z dyrektorem. U mnie nie robili problemu.