01-04-2025, 22:15
(01-04-2025, 12:59 )Cywil87 napisał(a):Też jestem tego samego zdania.Dlaczego zasadnicza pensja jest niższa niż najniższą krajowa?Zero awansów,zero podwyżek.Po co zatrudniają pracowników skoro w ogóle nie dbają o nich???(31-03-2025, 20:37 )anielica2010 napisał(a):Cisza jak zawsze... Może w czerwcu się czegoś dowiemy jak co roku . To już nawet nie jest śmieszne żeby w takiej formacji zasadnicze było mniejsze od najniższej krajowej i trzeba było miesiącami wyczekiwać na informacje . Administratorze! Nie jest kpiną takie traktowanie pracowników? Może pora coś zmienić i dla mniejszości jaką są pracownicy! Dyskryminacja pełną gębą. Przepaść między cywilem a funkcjonariuszem pod względem zarobków na tym samym stanowisku. I zero chęci żeby to zmienić. Dlaczego nikt nie wystosuje pisma o zrównanie choćby kwot zarobków na tych samych stanowiskach ? Gdzie leży różnica między pracą wychowawcy w cywilu a w mundurze?? W moim zakładzie NIGDZIE!(29-03-2025, 22:37 )anielica2010 napisał(a): Administratorze pytanie dotyczące podwyżki dla pracowników cyy...w projekcie jest informacja iż jest to podwyżka dla niektórych pracowników SW...a co z resztą pracowników?Tabele są p 1 do 11.Ponawiam pytanie...
Ja już zacząłem 15 rok pracy ale coraz bardziej myślę o zmianie pracy.