05-04-2025, 12:59
(03-04-2025, 17:14 )jtd napisał(a):(02-04-2025, 16:34 )Jacek Jacek napisał(a):Służba Więzienna uznała że mi się nie należy bo już miałem mieszkanie własnościowe jak wstępowałem do służby. Trudno. Nie to nie. Ale ci co wzięli dofinansowanie to dostali co im się należało i tyle. Teraz wejdą inne przepisy i ci co nie dostali mieszkania od SW niech sobie biorą po nowemu . Proste. No ale jest tak , że oczywiście latają naburmuszeni że coś oddawać mają żeby dostać po nowemu . Znowu ci sami co dostali są najbardziej zainteresowani . Dlatego powtarzam . Won od kasy. Dostałeś to papa. Inni nic nie dostali.(01-04-2025, 21:10 )jtd napisał(a): Widzę , że ci co nie dostali nigdy żadnego dofinansowania , ani nie brali za brak mieszkania czekają. A ci co już wzięli siano , to jeszcze chcą więcej. Mam nadzieję, że nie dostaniecie ani 1grosz. Nic Wam się nie należy. Wzięliscie na starych zasadach i koniec kropka. A jak będziecie pazery jączyć , to powinno się zrobić audyt kto gdzie mieszkał faktycznie , a co pisał i takie tam inne dziwne rzeczy pazery cholerne i wyjazd do cywila.
A ty z jakiej grupy jesteś? Z tej co nigdy nic nie dostali czy z tych co wzieli i czekają? Żal mi ciebie tylko tyle można powiedzieć patrząc na twoje żałosne wypociny tego typu. Mam nadzieję że ty też nie dostaniesz złamanego grosza.
A to już wiadomo co boli . No cóż każdy z nas się przyjmował i każdy wiedział jakie są zasady. Trzeba było nie zatrudniać się w SW i nie pisać z taką nie na wieścią koniec kropka.