05-04-2025, 16:22
(03-04-2025, 17:26 )Jacek Jacek napisał(a):Brali już raz dofinansowanie i trzęsą się jak jeszcze raz wziąć. No najlepiej brać dwa razy na to samo. I jeszcze łaska że trzeba oddać żeby dostac po nowemu. Złotówy widzą tylko czubek swojego nosa . Niech wpierw dostaną ci co ani grosza nie dostali , a nie pół rodziny już pewnie w kryminale zatrudnione i łażą po kryminale i psioczą że coś bedą musieli oddawać. Dlatego powtarzam. Mam nadzieję że ci co już dostali dofinansowanie na starych zasadach są rozliczeni i nic im się nie należy.(02-04-2025, 15:00 )Riddick napisał(a):(01-04-2025, 21:10 )jtd napisał(a): Widzę , że ci co nie dostali nigdy żadnego dofinansowania , ani nie brali za brak mieszkania czekają. A ci co już wzięli siano , to jeszcze chcą więcej. Mam nadzieję, że nie dostaniecie ani 1grosz. Nic Wam się nie należy. Wzięliscie na starych zasadach i koniec kropka. A jak będziecie pazery jączyć , to powinno się zrobić audyt kto gdzie mieszkał faktycznie , a co pisał i takie tam inne dziwne rzeczy pazery cholerne i wyjazd do cywila.
Małolat, który pewnie siedzi w służbie przygotowawczej odsyła starych funkcjonariuszy do cywila. Tego to jeszcze nie grali.
Chociaż po błędach i stylu pisania podejrzewam, że mógł to pisać nasz były podopieczny. Masakra żeby taki półgłówek starał się pocisnąć innym
Ten cały JTD to typowy plecak lub tak jak kolega wcześniej napisał były skazany jak dla mnie typowe zero którego nie warto czytać i słuchać JTD powinno być TDI turbo diesel hehehe