06-05-2025, 13:27
(05-05-2025, 17:01 )Jacek Jacek napisał(a):(05-05-2025, 6:16 )BartekS napisał(a):(02-05-2025, 13:01 )Jacek Jacek napisał(a):(02-05-2025, 7:55 )kinderka napisał(a):(30-04-2025, 20:46 )anielica2010 napisał(a): Dołączam się!!!
Wielu funkcjonariuszy się z tym zgadza. Dyrektor Generalny przy podwyżkach udowodnił, że stoi za nami.
Dlatego przypominam i powtarzam może się ale za rządów PO nigdy nie było dobrze wręcz przeciwnie zobaczymy na koniec roku jakie nagrody będą. List z gratulacjami od pomarańczowego premiera. Wybory tuż tuż każdy jest dorosły i wie na kogo stawiać.
Czyli mówisz, że na koniec 2024 nagród nie było? Czy może nie dostałeś i z tego tytułu masz żal?
Dostałem ale pamiętaj że to dopiero początek i PO nie ma pełnej władzy. Pracowałem za ich czasów i 4 lata nic każdy kto pamięta tamte czasy wie o czym mówię. Oni czekają tylko na wygranie wyborów kto ich wtedy powstrzyma ? Holowania SLD ? Proszę cię spójrz co się dzieje na około już teraz . Tusk zawsze był przeciw Polsce poczekamy zobaczymy zapiszę sobie twój nick poczekamy do grudnia i tobie przypomnę razem z tym postem. I zobaczymy czy będziesz taki mądry.
a ile kosztował wtedy chleb? ile rata kredytu? czemu dalej robią pod górę i duszą z polaków ostatni grosz?
za PO zarabiałem 1/4 tego co teraz i nie szukałem dodatkowej kasy, nie było nagród 15 lat temu, ale nie musiałem łatać nimi dziur budżetowych, POMYŚL zanim cos napiszesz, sam socjal to nie wszystko, czas pomyśleć o następnych pokoleniach, rozdawnictwo musi się skończyć