10-05-2025, 9:35
(08-05-2025, 18:11 )Jacek Jacek napisał(a):(07-05-2025, 11:23 )Cody napisał(a):(06-05-2025, 13:27 )Stary gadzina napisał(a):(05-05-2025, 17:01 )Jacek Jacek napisał(a):(05-05-2025, 6:16 )BartekS napisał(a): Czyli mówisz, że na koniec 2024 nagród nie było? Czy może nie dostałeś i z tego tytułu masz żal?
Dostałem ale pamiętaj że to dopiero początek i PO nie ma pełnej władzy. Pracowałem za ich czasów i 4 lata nic każdy kto pamięta tamte czasy wie o czym mówię. Oni czekają tylko na wygranie wyborów kto ich wtedy powstrzyma ? Holowania SLD ? Proszę cię spójrz co się dzieje na około już teraz . Tusk zawsze był przeciw Polsce poczekamy zobaczymy zapiszę sobie twój nick poczekamy do grudnia i tobie przypomnę razem z tym postem. I zobaczymy czy będziesz taki mądry.
a ile kosztował wtedy chleb? ile rata kredytu? czemu dalej robią pod górę i duszą z polaków ostatni grosz?
za PO zarabiałem 1/4 tego co teraz i nie szukałem dodatkowej kasy, nie było nagród 15 lat temu, ale nie musiałem łatać nimi dziur budżetowych, POMYŚL zanim cos napiszesz, sam socjal to nie wszystko, czas pomyśleć o następnych pokoleniach, rozdawnictwo musi się skończyć
Hej stary gadzino - nick na wyrost czy kamufaż . Jak Tusk będzie miał 100 % władzy w Polsce to ja też Cię przywołam i zapytam czy szukasz dojścia do socjalu . Wcześniej Tusk był na innym poziomie niż dziś , jeszcze wspominisz dobre czasy . Tyrałem w SW za jego rządów i pamiętam jak było ( szkoda ,że wyrzuciłem niesławny list , zresztą i tak by się wyparł jak Nitras o piłowaniu chrześcijan wczoraj w Radio Zet ) . Czemu chleb podrożał Ty naprawdę nie wiesz , nie wiesz też czemu masło podrożało ? Coś słabo się orientujesz w tej CZYSTEJ WODZIE . Nie wiesz też co nam szykują ? Wkrótce wejdzie ETS 2 - poczekam co wtedy będziesz miał do "powiedzienia " Nagrody były 15 lat temu . Nie jestem za PIS tak dla jasności tylko za demokracją bezpośrednią .
Garfild79 idź na spacer i przewietrz swój rondel . Zasłużyłeś na nagrodę ? Samo nie chorowanie to za mało .
Stary gadzina i Garfield 79 to oderwane małolaty które oddział widzą w kamerach na obserwatorze ludzie bez pojęcia o tym jak było za Tuska i oderwani o obecnej sytuacji. Tak to jest jak tatuś pracę załatwił i obiecał leżenie bykiem i kasę jak dyrektor a tu lipa świątek piątek nocki konwoje i płacz ????.