17-05-2025, 18:00
(17-05-2025, 13:24 )BartekS napisał(a):(16-05-2025, 16:38 )Jacek Jacek napisał(a):Tak chłopie, ktoś ci błąd wytknie to się dalej będziesz kompromitował, może już nie brnij dalej pokazując swoją ignorancję i brak wiedzy?(15-05-2025, 10:12 )BartekS napisał(a):(14-05-2025, 8:21 )Stary gadzina napisał(a):(07-05-2025, 11:23 )Cody napisał(a): Hej stary gadzino - nick na wyrost czy kamufaż . Jak Tusk będzie miał 100 % władzy w Polsce to ja też Cię przywołam i zapytam czy szukasz dojścia do socjalu . Wcześniej Tusk był na innym poziomie niż dziś , jeszcze wspominisz dobre czasy . Tyrałem w SW za jego rządów i pamiętam jak było ( szkoda ,że wyrzuciłem niesławny list , zresztą i tak by się wyparł jak Nitras o piłowaniu chrześcijan wczoraj w Radio Zet ) . Czemu chleb podrożał Ty naprawdę nie wiesz , nie wiesz też czemu masło podrożało ? Coś słabo się orientujesz w tej CZYSTEJ WODZIE . Nie wiesz też co nam szykują ? Wkrótce wejdzie ETS 2 - poczekam co wtedy będziesz miał do "powiedzienia " Nagrody były 15 lat temu . Nie jestem za PIS tak dla jasności tylko za demokracją bezpośrednią .Jeżeli 15 lat temu dostawałeś nagrody to znaczy, że to Tobie ktoś pracę załatwił
Garfild79 idź na spacer i przewietrz swój rondel . Zasłużyłeś na nagrodę ? Samo nie chorowanie to za mało .Klawisze nie dostawali nagród wtedy.
To albo nie pracowałeś w tamtym okresie, albo po prostu piszesz głupoty, skoro twierdzisz, że szeregowy funkcjonariusz nie dostawał nagród w 2010 roku.
Ty za to na pewno nie pracowałeś bo do gimnazjum chodziłeś to zamilcz z łaski swojej 15 lat temu nie było nagród. Pewnie ci na górze mieli ale my na dole nie. Spytaj się taty czy wtedy dostał jak pracował w SW w ochronie.
Błąd to jest tylko jeden że pracujesz w SW i udzielasz się publicznie na tym forum bo w tej wypowiedzi nic mądrego nie napisałeś i jakoś mnie to nie dziwi chłopczyku.