26-05-2025, 11:49
Dlaczego Służba nas nie wspiera? Dlaczego zwolnienie lekarskie od psychiatry, lekarza prowadzącego od kilku, czy też kilkunastu lat jest traktowane w taki sposób? Dlaczego po zdarzeniach, ŚPB i innych trudnych sytuacjach, jesteśmy traktowani jak złoczyńcy? To źle, tamto źle, notatka, CBDOPW, książka, notatka wyjaśniająca, notatka z notatki... No ludzie kochani, TO SIĘ W PALE NIE MIEŚCI!!!
W którą stronę idziemy? Naprawdę Służba chce się pozbyć doświadczonych wychowawców, oddziałowych, dowódców?
Idę terminowo do swojego lekarza, u którego leczę choroby, KTÓRE NABYŁEM W SŁUŻBIE i Służba mnie za to kieruje do Medycyny Pracy? Na Komisję Lekarską? Czy wy jesteście z nami, czy przeciwko nam?
Wydaje mi się, że w Polsce obowiązuje jakiś system prawny. Ustawy, Rozporządzenia, Zarządzenia.
Swoje wytyczne możecie sobie stosować w swoim miłym, klimatyzowanym pomieszczeniu.
Podstawa prawna się pytam waszych chorych wytycznych!!!
W którą stronę idziemy? Naprawdę Służba chce się pozbyć doświadczonych wychowawców, oddziałowych, dowódców?
Idę terminowo do swojego lekarza, u którego leczę choroby, KTÓRE NABYŁEM W SŁUŻBIE i Służba mnie za to kieruje do Medycyny Pracy? Na Komisję Lekarską? Czy wy jesteście z nami, czy przeciwko nam?
Wydaje mi się, że w Polsce obowiązuje jakiś system prawny. Ustawy, Rozporządzenia, Zarządzenia.
Swoje wytyczne możecie sobie stosować w swoim miłym, klimatyzowanym pomieszczeniu.
Podstawa prawna się pytam waszych chorych wytycznych!!!