31-05-2025, 18:33
(31-05-2025, 15:32 )Administrator napisał(a):(31-05-2025, 8:18 )Człowiek z lasu napisał(a): Panie adminie proszę o informację, czy wg tego co jest napisane będziemy zwracać całość pomocy? Aby otrzymywać od lipca świadczenie mieszkaniowe? Nie miało być 50% uzyskanej pomocy?e
Zgłosiliśmy do tego projektu nasze uwagi, m.in. aby było 50% zwrotu. Mam nadzieję, że zostały uwzględnione, lecz nie mogę tego jeszcze potwierdzić, ponieważ nie mamy ostatecznej wersji projektu, który czeka na legislację.
Jak na to patrzą ludzie którzy nie mieli możliwości ubiegać się o takie dofinansowanie, którzy nie pobierają dodatku za brak mieszkanie ? Czy jest to sprawiedliwe, że jedni wzięli bez żadnego zająknięcia BO BYŁA KASA DO WYRWANIA !!! Moje zdanie jest takie: nie powinni wogóle mieć możliwości pobierania mieszkaniówki !!! Tyle w temacie !!! Możecie sięnie zgadzać ztą opinią, ale ja nie miałem możliwości wzięcia tego dofinansowania bo kupiłem mieszkanie przed wstąpieniem do służby, spłacam kredyt i jeszcze trochę go zostało!!!
Nawet to 900zł todla mnie dużo kasy, pomoże w spłacie reszty kredytu !!!