03-06-2025, 12:24
(02-06-2025, 20:56 )Jestemzmiasta napisał(a):(01-06-2025, 20:47 )jtd napisał(a):Rząd, gdzie Tusk jest premierem. A tak dokładnie mówiąc sektor prywatny, który utrzymuje całą gospodarkę. Otwórz oczy. Mam nadzieję, że wiesz że jak upadnie obecny rząd to ustawy, które są w trakcie przepadają więc i jednocześnie przepadnie nasza mieszkaniówka. Zatem lepiej je nie planować(31-05-2025, 18:44 )Jestemzmiasta napisał(a):YYYYYYYYYY. Kto dał te podwyżki jeszcze raz napisz. Skup się , na spokojnie, oddychaj. Masz czas. Czekam :-)(31-05-2025, 7:52 )jtd napisał(a):Niedługo mogą nas przenieść do innej epoki ale wstecz. Dzisiaj na arenie międzynarodowej trzeba współpracować, a nie być jak pisiory być ze wszystkimi skłóceni. Potrzeba silnej i skutecznej dyplomacji i czasem trzeba pójść na kompromis czyli m.in z czegoś zrezygnować. Pieniądze w życiu nie są najważniejsze, a tak nawiasem mówiąc to Tusk w tamtym roku dał nam największe podwyżki w historii czyli 20 procent. Kaczyński dawał 7.8 procent i to jeszcze z podziałem od 5. Jednak nie ma co dyskutować bo jak PiS wystawiłby Trynkiewicza to ich wyznawcy by na niego zagłosowali bo ,,byle nie Trzaskowski". Wszystkiego dobrego.(30-05-2025, 10:00 )Jestemzmiasta napisał(a): Przede wszystkim pytanie czy mieszkaniówka będzie bo jak wygra Nawrocki to pewnie będzie robił pod górkę Tuskowi żeby dalej nic nie mógł uchwalić. Współpracy między nimi jakoś nie widzę, a raczej widzę tylko jak Nawrocki robi wszystko żeby rząd upadł i były przedterminowe wybory, ku chwale parti i prezesa.Gdyby nie pisiory to byś jeździł w SW Lublinami, zakładał ciężkie stare przepocone śmierdzące kamizelki , pracował w zagrzybionych smierdzących pawilonach a kontrolę osobistą robił skazanym w dyżurce i rzeczy odkładał na krzesło na którym siedzisz i tak dalej i tak dalej. Pisiory w 8 lat przenieśli nas w inną epokę. I kasy dowalili bo już zarabialiśmy tyle co minimalna. Bo za PO wcześniej było O. Słownie ZERO. Nawet inflacyjne zawiesili i nie oddali , podnieśli lata i wiek do 55 co po protestach cofnęli i cywilom chcieli dowalić do 67 lat. A Więcej wiecznie mówił że kasy nie ma. Tragedia była .
Mam tą świadomość i mam nadzieję że nastąpi to bardzo szybko bo cały ten rząd PO i cała ta Koalicja o ile jeszcze jest to jeden wielki niewypał PiS jakoś 8 lat dawał radę i kasa była popatrz na podwyżki i nagrody i karpiowe . Za kogo miałeś wcześniej takie sumy??? Lepiej jak ta mieszkaniówka upadnie za nim wejdzie w życie. Gdzie są te ich sto konkretów? Przypomnij i wylicz mi ich osiągnięcia od objęcia władzy do dziś? Tylko nie pomyl się.