17-06-2025, 10:49
(16-06-2025, 17:30 )Krycha1 napisał(a):ADMINISTRATORZE czy podczas rozmów i ustalaniu kwot nagród weźmiecie pod uwagę tą kwestie cywili ?? Czy może mu również otrzymamy dodatki czasowe? Jeśli nie to dlaczego mamy mieć urwaną nagrodę? Dlaczego mam się żaden dodatek nie należy? Czemu ciągle jesteśmy pomijani? Obiecane gdzieś było ,że będą nagrody dla cywili , konkurencyjne zarobki i co? I nawet podwyżek jeszcze nie dostaliśmy. Ciekawe jakby odwrotnie było,że funkcjonariusze nie dostaną fajnej nagrody bo cywilom trzeba dać dodatek- w życiu byście nie pozwolili na takie działanie. A tu i dodatki i mieszkaniówki i nagrody za brak L4 a cywile??? Też robimy swoja robotę i nie byłem swego czasu na L4 ani dnia ale podwyższonej nagrody nie było wtedy bo to "tylko dla munduru". Jak 7 dni w tygodniu bylem w pracy i w nocy bo wzmocnienie ochrony było to wszyscy premię wzięli prócz mnie- bo cywilom nie ma. Ale dzwonić to wiadomo gdzie jak trzeba. To jest strasznie frustrujące tym bardziej ,że mimo iż przynależę jeszcze do związków to nic a nic w mojej sprawie związki nie robią a nawet przyzwalają zamiast stanąć za swoim człowiekiem jak to o tym głośno krzyczą.(14-06-2025, 16:40 )Cywil87 napisał(a):Na dodatki czasowe dla funkcjonariuszy. To mam rozumieć,że pracownikom cywilnym nie utnie się z nagrody bo jaka byłaby to sprawiedliwość. Chociaż jeszcze nawet podwyżek nie otrzymaliśmy więc już widać gdzie ma się cywili...także chyba nie ma się co spodziewać sprawiedliwości....(13-06-2025, 19:45 )Administrator napisał(a): [quote="sincera" pid='21780' dateline='1749824123']
Panie Administratorze, wiadomo w jakiej mniej więcej wysokości mają być czerwcowe nagrody?
Bardziej spodziewałbym się wypłaty nagród w lipcu niż w czerwcu, choć może pozytywnie się zaskoczymy. Jeśli chodzi o ich wysokość, to z tego, co wiem, nie będą one zbyt duże, ponieważ środki finansowe mają zostać przeznaczone na dodatki czasowe, które mają być przyznawane od sierpnia. Na konkretną informację o wysokości nagród musimy jeszcze poczekać. Obecnie trwa analiza i dopiero po jej zakończeniu będzie wiadomo, ile środków można przeznaczyć.
[]Cywili zawsze mieli gdzieś my jesteśmy od zaperdzielania .Nic nam się nie należy ani wolne nagrodowe ani podwyżki tylko tobota robota i robota.???