27-06-2025, 9:22
(26-06-2025, 22:05 )rawablus napisał(a):(26-06-2025, 17:45 )Jacek Jacek napisał(a):No i strzeliłem w dychę. Najlepszy z najlepszych wśród najlepszych zna się na robocie. O tym właśnie piszę. Wielki ochroniarz co zna się na robocie. Nie pozdrawiam.(26-06-2025, 11:37 )rawablus napisał(a):(25-06-2025, 19:10 )Ona_mona napisał(a):A ja myślę , że kolega Szczęśliwy kpi i szydzi z wiecznie niezadowolonych funkcjonariuszy naszej formacji. Podzielam po niekąd jego zdanie. Zawsze wam mało i ile byscie nie mieli to będzie mało. Jestescie niezadowoleni ze swojej pracy bo musicie ciężko pracować , ciężej niż inni i najlepiej jak by rozmundurowali wszystkich tylko nie was. Już to kiedyś napisałem i napiszę jeszcze raz. W większosci jesteście bandą roszczeniowców. Zawsze można odejsć ze służby tylko nikt z was niema odwagi a przydało by sie nie jednemu liznąć sektora prywatnego. Tam byś jeden z drugim zobaczył jak wygląda uczciwa praca. Nie pozdrawiam.(25-06-2025, 6:55 )nietakamllodafszka napisał(a): Panie Administratorze - ten człowiek od lat obraża innych i sieje zamęt. Kolejny taki komentarz został przepuszczony. Ile jeszcze razy mamy czytać komentarze o takim poziomie?
A tego „szczęśliwego” delikwenta, polecam zbanować, bo nie dość, że w jego wypowiedziach ani ładu ani składu, w szkole się chyba oszukiwało, to obraża notorycznie ludzi na tym forum. Może szczęśliwy pensjonariusz naszej firmy to po prostu jest.
Kolega "szczęśliwy"? Bladego pojęcia o robocie nie masz razem z tym cały Rawablusa bandą to możesz nazywać swoich chłopaków.
I właśnie czekałem na twój wpis którym tylko udowodniłeś i uświadomiłeś po co udzielasz się na tym forum tylko dla zabawy i robienia zamętu. Wreszcie wszyscy się poznają na tobie. Mam nadzieję że Administrator w końcu zacznie blokować twoje wpisy o co już nie jednokrotnie wielu prosiło.