6 godzin(y) temu
(Wczoraj, 14:46 )anielica2010 napisał(a):(Wczoraj, 11:02 )Cywilka300 napisał(a): Zapraszam cywili do przedstawienia wysokości naszych wynagrodzeń, podanie stanowiska i kwoty netto. Zacznę od siebie: instruktor, 12 lat wysługi, netto 4334, po opłaceniu ubezpieczenia i kasy z.p. na konto 4154. Nie uważam aby moje wynagrodzenie było adekwatne do pracy jaka wykonuje, ilości obowiązków i odpowiedzialności jaką mam na stanowisku. Pozdrawiam
W tym roku 15 lat pracy.Inspektor, 4556 netto.Po opłaceniu ubezpieczenia na konto wpływa 4406 zł.
D
Nie rozumiem takich ludzi którzy płaczą że ciągle mało bo cywil i takie tam. To proszę sobie wyobrazić co ma powiedzieć kasjer w Biedronce Dino czy innych markerach Castorama czy kelnerka zarabiając tyle samo i to świątek piątek i niedzielę. Tutaj od 7 do 15 poniedziałek/piątek. Kiedy chce wypić kawę pije kiedy chce iść do toalety idę ludzie skoro tak źle to po pierwsze dlaczego jeszcze tam pracujesz po drugie jeśli ma się większe ambicje to samemu poszukać lepszego wynagrodzenia. Ja pracuję w ochronie 20 lat i jakoś nie płacze chcę lepszą kasę to ja zarabiam dodatkowo nie chcę nie zarabiam proste. Nikt nikogo nie trzyma na siłę. Chyba że robota załatwiona przez kolesiarstwo i były obiecane gruszki na wierzbie kupa kasy mało roboty a tu odwrotnie. Wylewanie swoich żali zarówno ze strony cywili i funkcjonariuszy jest bynajmniej bez sensowne. Powtarzam nikt nikogo nie zmusza do pracy w sw to nie Korea Północna.
Na koniec dodam że nie obchodzą mnie wasze ironiczne odpowiedzi i komentarze za ten post bo będzie to tylko świadczyć jeszcze bardziej kim dla mnie jesteście.