09-10-2025, 20:09
(09-10-2025, 14:52 )Jacek Jacek napisał(a):Nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka!! Jestem też pracownikiem cywilnym na stanowisku wychowawcy. Nie boję się kupy roboty, rozmawiam ze skazanymi i robię to co do mnie należy bez żadnej taryfy ulgowej. Do munduru przejść miałem już w ciul czasu temu ale niestety nie jestem plecakiem i to,że mam sam oddział , dyżury w weekendy i święta, zdarzały się i pełne 7 dni w pracy nie jest jak widać żadnym plusem dla mnie . Zawsze jest wymówka,bo etaty, bo cywil nie może brać udziału w rekrutacji wewnętrznej i tym samym przejść w mundur . Także nie mówcie o wszystkich przez pryzmat jednego człowieka.(09-10-2025, 5:00 )kapseleK napisał(a): Do wszystkich funkcjonariuszy , którzy mają jakiekolwiek problemy i jest im źle ZWONIJCIE SIĘ, Biedronka, Lidl,Castorama, petenci w urzędach czekają na Was!!!!
Jak to ładnie się czyta. Tacy właśnie są cywilni pracownicy w SW do munduru NIE bo kupa roboty no i trzeba mieć jeszcze odwagę spojrzeć skazanemu prosto w oczy kasę tak chętnie i nic więcej. Idź teraz do taty czy wujka wypłaca się tylko nie zapomnij wsiąść zabawek z piaskownicy KAPsELKU. Tylko uswiadomiłeś wszystkim na tym forum czym podkreślam CZYM jesteś 0

. Tylko uswiadomiłeś wszystkim na tym forum czym podkreślam CZYM jesteś 0