23-10-2025, 21:11
(23-10-2025, 13:12 )Cody napisał(a):(21-10-2025, 10:12 )Ona_mona napisał(a):Nie , nie zabolało . Wydaje leki bez problemu ( na ZK i AŚ też wydawałem - st.oddziałowy ) . Jeśli lubisz robić kilometry po peronce - to Twoja sprawa . Zawsze starałem się optymalizować sobie robotę . Tam gdzie inni nie mieli czasu , ja miałem go i więcej siedziałem niż biegałem po peronce . Mnie nauczono aby sobie pomagać, gdy ja potrzebuję popchnąć jakiś temat to nie ma problemu . Tacy jak Ty musicie jeszcze się dużoooooo nauczyć aby robota szła a nie piętrzyła się . Spokój na oddziale czy pawilonie jest ważniejszy niż czyjeś ambicje .(18-10-2025, 10:59 )Cody napisał(a):(17-10-2025, 9:19 )Ona_mona napisał(a):Nie , nie zabolało . Jestem oddziałowym ( starszym oddziałowym ) . Jeśli nie umiesz sobie ułożyć roboty , jeśli lubisz robić kilometry po peronce - to Twoja sprawa . Nawet na zamku ( a nawet na AŚ ) można spokojnie wydać leki w taki sposób ,żeby nie chodzić 2 razy .(14-10-2025, 19:48 )marek123578 napisał(a): Może jeżeli na terenie jednostki nie ma służby zdrowia.
Jeżeli jest s.ż. jest to zastępowanie "medycznych".
W wielu jednostkach jest wyręczanie służby zdrowia.
Przypominam, że oni też są funkcjonariuszami. Ale mają dostęp do telewizora 24/7, mogą sobie spać w nocy w szpitalu, leków nie wydadzą „bo ochrona może”. Ciekawe kogo do odpowiedzialności pociągną jak któryś ze skazanych dostanie wstrząsu anafilaktycznego?
W dupach Wam się poprzewracało ? Tego nie zrobie bo tego nie mam w obowiązkach i tego też i tamtego też a ten to śpi albo ogląda TV . Macie jeszcze coś w tych CZASZKACH ? Zastanówcie się co piszecie na publicznym forum . Ile razy ta nie dobra służba zdrowia pomagała Wam gdy nie musiała ? Wielka praca wydać leki itp.
Ale po co ta agresja? Zabolało? ? tak, ochrona ma co robić i wydawanie leków nie należy do zakresu obowiązków. Czy coś jeszcze chcesz dodać?
xDDD dobra, nie chce mi się nawet tego komentować. Wiesz ile lat mam pracy? To po co tak głupio komentujesz? Myślisz, że mój wpis byłby kierowanym jednorazową sytuacją z lekami i wyręczaniem służby zdrowia? Poczekaj aż Ci się ktoś przewinie przez to że wydałeś leki. Nie życzę Ci tego ale skądś mój wpis się bierze.