26-10-2025, 18:14
(24-10-2025, 12:13 )Szczęśliwy napisał(a):(24-10-2025, 5:33 )Człowiek z lasu napisał(a):Dzień dobry państwu chciałbym zapytać czy u was z głowami wszytko w porządku??, ponieważ wiecznie rozpisujecie się o pieniądzach i ciężkiej pracy haha. Nawet już mnie nie dziwi skąd się bierze opinia na temat większości funkcjonariuszy SW, a do tego wasze wpisy z czego co wynika itp są lepsze niż nie jeden prawnik hihi.(23-10-2025, 18:11 )mietek1978 napisał(a): A funkcjonariusze z AWS nie dostali dodatków czasowych. A są również funkcjonariuszami SW szkolącymi jak inne ośrodki SW. Jest u nich wielu związkowców a i tak zostali pominięci. Nie wiem czy nie zaczną weryfikować wiedzy i oblewać słuchaczy. Tego się obawiam.
Oni sami sie obleja jak zderza sie z rzeczywistością w jednostkach, banka mydlana po tylu latach pęknie i okaze sie, ze na tej uczelni to tylko teoretycy ich uczyli, życie cóż zrobić.
Chyba szczęśliwy nie jest jednak tak szczęśliwy, skoro ciągle nadzoruje tę księgę. Gdyby mnie przywitała emerytura, wszystkie tematy związane z SW byłyby zamknięte. Ponadto, obrażasz ciągle większość ludzi w czynnej służbie a Twoje błędy ortograficzne i stylistyka zdań łącznie z „hihihi” aż razi po oczach.