Wczoraj, 8:16  

(31-10-2025, 6:24 )Człowiek z lasu napisał(a): Panie adminie, czy mamy pewność, że dodatek mieszkaniowy zostanie wprowadzony w tym roku z wyrównaniem od 1 lipca? Bo jeśli nie jest to pewne to w takim razie po co związki poddaly sie bez walki?Pewności napewno nie ma. Wypłacenie tego dodatku to od 2 do 7 tys. Jesli chodzi o wyrównanie
Kolejna sprawa, dla wielu może i ważna, czy w tym roku otrzymamy premie grudniowe? Oczywiście mam świadomość, ze mamy dodatek czasowy i bardzo fajnie ale dobrze jasno i klarownie poinformować załogę a nie jak za każdym razem albo niewiemy, albo dowiadujemy sie na samym końcu ncu, na ostatnią chwilę. Jeśli wypłaca dodatek mieszkaniowy zawsze to jakaś premia na święta czyz nie?
Dziwi mnie, ze cała polska Więzienna nie ma zdania co do wcześniejszego mojego wpisu, każdemu pasuje dezycja związków?
Teraz pomnożyć przez liczbę funkcjonariuszy, więc kwota jest konkretna. Bioracrąc pod uwagę, ze
Nie ma zabezpieczonych pieniędzy na ten cel, tylko ministerstwo same musi ich szukać.
Jest to kwota wielomilionowa, więc wstpie zeby było wyrównanie, a w przyszłym roku
Zapomnijcie o jakiejkolwiek nagrodzie czy dodatku, nadgodziny to bedzie zbijał
Pewnie sam dyrektor jednostki, żebyśmy sobie sami to sfinansowali, analogicznie
Jak z wysługą za cywila.