6 godzin(y) temu
(07-11-2025, 17:55 )oficerZK napisał(a):Popraw mnie kolego jeśli się mylę -policja na święto służby kasę dostała ja na nasze święto chyba nie albo nie pamiętam.(06-11-2025, 15:24 )eeedek4 napisał(a): https://nszzp.pl/najwazniejsze-wiadomosc...w-policji/. To zapytaj się policji ile ma dodatku służbowego od sierpnia a ile ty masz więc nie narzekaj bo ciągle ile by nie było to ciągle mało i mało a patrz obiektywnie na resztę społeczeństwa ile ludzie dostają dodatkow na etacie i csy będą dostawać mieszkaniowki jak mundurowi
Taka mała informacja od Policji.Pracują ostro i nie zatrzymują się tylko na mieszkaniówce.
Gdzie my jesteśmy jako służba to nawet nie chcę myśleć ?!
Patrzę obiektywnie na resztę społeczeństwa i jakoś nie widzę 14stki którą dostaje np.górnik nie widzę też deputatu węglowego który górnik otrzymuje itd.itp.Przypomnie ci że ten górnik nie odpowiada za byle co przed prokuratorem jak ja czy ty ,więc nie równaj nas do cywili bo to zły przykład.
Nie mówię ,że mi mało czy dużo tylko oczekuję równego traktowania naszych służb A jak możesz zauważyć coraz bardziej te oczekiwania się rozjeżdżają z rzeczywistoscią