Wczoraj, 22:13
(11-11-2025, 16:51 )nietakamllodafszka napisał(a):Myślę,że to nie nastąpi ale rozumiem ,że również wał życie , pytacie o swoje . Tylko czemu niektórych tak bardzo piecze coś kiedy my pytany o swoje. Bo to ,że wyszło pismo o niczym nie świadczy. Wam też obiecywano dużo. Podpisano to i tamto i gdzie teraz jesteśmy?? Więc póki nie mam na koncie będę pytał bo coś cisza głucha jak na obietnicę,że dostaniemy w listopadzie(11-11-2025, 13:21 )Cywil87 napisał(a):(10-11-2025, 13:11 )nietakamllodafszka napisał(a):A dla nas nudne wałkowanie tematu mieszkaniówki i oddawania już raz pobranych pieniędzy. Więc każdy ma prawo pilnować swoich interesów. Po co komentować kogoś stojąc w tej samej kolejce????(08-11-2025, 8:38 )anielica2010 napisał(a): Panie Administratorze,
Proszę o informację jak się ma sprawa z premiami dla pracowników?
Było pismo z informacją i potem cisza....
Przy okazji proszę o informację czy na grudzień są przewidziane nagrody dla pracowników cywilnych?
Czy premie na listopad i grudzień to już są nagrody?
A Ty czytasz komunikaty i pisma? Przecież macie obiecane to dostaniecie.
To już się robi nudne.
Otóż cywile mają już klepnięte dodatki, więc nie wiem po co ciągle dopytywać kiedy i kiedy.
Funkcjonariuszy w służbie jest znacznie więcej i walczymy o coś, czego Wy po prostu nie dostaniecie.
Nie mówię tego po złości, ale stwierdzam fakt.
Faktem jest też, że nasza służba jest pod tym względem nierówno traktowana.
Może kiedyś się Wam poszczęści i dostaniecie etat mundurowy i wtedy Wam również będzie przysługiwała mieszkaniówka.
Więc pomyśl o tym w ten sposób - walczymy o to, żebyście Wy już w przyszłości nie musieli.