14-01-2026, 15:48
(13-01-2026, 10:16 )pablopablo11@interia.pl napisał(a):(11-01-2026, 20:58 )Jacek Jacek napisał(a):(08-01-2026, 11:47 )pablopablo11@interia.pl napisał(a):(31-12-2025, 18:51 )Jacek Jacek napisał(a):(28-12-2025, 23:46 )pablopablo11@interia.pl napisał(a): w konwoje jeździ nie tylko ochrona, a co do tego co się komu zdaje, to ochrona (niektórzy oczywiście) ciągle wypomina różnym działom jakkie to są beznadziejne, ochrony raczej sie nikt nie czepia, pewnie dlatego, że Ci z innych dziłów są po prostu mądrzejsi
Proszę powiedzieć że jakiego jesteś zakładu i zweryfikuje się czy nie tylko ochrona jedzi na konwoje.
Jeszcze nie słyszałem żeby z innego działu jeździli proszę o konkretne zakłady. Inaczej to co napisałeś to bujda .
Jak nie słyszałeś to albo masz mało służby albo niedoslyszysz...w tym ostatnim przypadku idź do laryngologa
Służby mam 20 lat słuch też ok . Więc wracając do tematu i jest prawdą to co piszesz podaj dokładnie gdzie tak jest? A nie wymigujesz się od odpowiedzi. Konkrety jeśli nie to to co piszesz to bujda.
Po pierwsze masz służby mnie niż ja. A tak się składa, że w konwoje jeździłem kilka razy. Teraz co do Twojego testu mojej prawdomówności. Ja twierdzę, że dopóki nie opublikujesz, z którego jesteś zakładu i nie załączysz skanu legitymacji służbowej potwierdzonego notarialnie, to znaczy, że jesteś kłamcą i prawdopodobnie wcale nie jesteś funkcjonariuszem
Człowieku po pierwsze to ty wysłałeś swoje żale że cyt" w konwoje jeździ nie tylko ochrona, a co do tego co się komu zdaje, to ochrona (niektórzy oczywiście) ciągle wypomina różnym działom jakkie to są beznadziejne, ochrony raczej sie nikt nie czepia, pewnie dlatego, że Ci z innych dziłów są po prostu mądrzejsi". A to czego żądasz skanu legitymacji to świadczy tylko że jesteś oderwany od rzeczywistości i skoro jak mówisz że masz więcej niż 20 lat służby to tylko Twój wymysł. Zobacz kto pierwszy napisał posty do góry. Weź się rozpedź prosto na ściane bo jesteś typowym gościem co uważa się za wielkiego funkcjonariusza co skazanego widzi z okna. Dla mnie jesteś zwykłym zerem.
[/quote]